2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی مگه نگفتی دومیو دوسداریپس اولیه چیه این وسط

اولی اکس بوده دومی کراشه برای اسی 😅😐🍂

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
خب نصفه شبی گرایشم زد بالا😂🤣

ای بابا مگه شوهر نداری ؟ 😂🤦‍♀️ ما بی شوهرا خب اینجوری بی گرایش حالمون بهتره 🥰

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
نه بابا دومی کراشمه اولیم یه هفته با هم حرف زدیم بعد دکمشو زدم پسره هرزه بود

حاجی دومی هم عن خاصی نیستا چجوری کراش زدی  البته شاید حرف زدنش جذبت کرده قیافش ک شبیه اسکلاست

هیچکدومش متاهلم از اولم به زور خانواده ازدواج کردم الانم بخاطر پسرم زندگی میکنم ولی در کل مردا بنظرم ...

ای بابا چه سخت 😶😓🤦‍♀️ من از وقتی جدا شدم اینجوری بدون گرایش شدم و به نظرم مردا کلا نچسب هستن 

2810