من دوستام میخوان برن طراحی دوخت بعد من میخوام برم رشته انسانی که معلم بشم خودم علاقه خواستی ندارم اما همه دوستام دارن میرم طراحی دوخت بعد من تنها برم انسانی مامان بابام میگن اگه بری طراحی دوخت باید مزون بزنی که اونم سرمایه میخواد میگن برو انسانی هم براش شغل هست هم میتونی خیاطی در کنارش بری حالا من موندم سر دوراهی 😭😭
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من انسانی بودم و بعد دیپلمم دوسال رفتم خیاطی و طراحی تو اموزشگاه الانم میخوام برم دانشگاه . ببین یه حرف بهت بزنم ازمن به تونصیحت این دنیا تهش هیچی نیس پس حداقل ترین کار اینه به حرف دلت گوش کنی . زیاد قانون مند نباش برو دنبال عشقت
عزیزکم ..خیلی دوست داشتم خود خواهانه داشته باشمت ولی افسوس که دنیا جای قشنگی نیس ...
ببین من یه رفیق صمیمی داشتم الان تقریبا ۱۵ ساله دوستیم ..من کلاس دوم ابتدایی دنبال اون رفتم دنبال والیبال .. درحالی که اون استعدادشو داشت ولی من اگه میرفتم هندبال موفق تر بودم .. من از والیبال زده شدم اون رفت مسابقات کشوری ..و راهنمایی هم از شهرمون رفت چقدرم گریه کردم .. الان گاهی حرف میزنیم ..ولی من یه سر ایرانم اون یه سر ایران .. هردومون دوستای جدید داریم .. اقتضای سنته درکت میکنم .. آینده تو بخاطر رفیق خراب نکن .چرا اونا بخاطر تو نمیرن انسانی پس؟ یه کم فکر کن
تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمیذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚