2777
2789

بچه‌ها من میخوام اکستنشن کنم با موی مصنوعی و بعدش شنیون. کسی تجربه ای داره؟ میشه بعدش شنیون کرد؟ با اتو و حرارت خراب نمیشه؟

عزیزم شینیون خیلی دمده شده ترجیحا مو باز بزار یا نهایت دم اسبی ببند وگرنه پشیمون میشی تهه شینیونی ک الان انجام میدن گوجه ای اروپاییه ک موی خیلی کمی میخاد و نیاز ب اکستنشن نداره

عزیزم شینیون خیلی دمده شده ترجیحا مو باز بزار یا نهایت دم اسبی ببند وگرنه پشیمون میشی تهه شینیونی ک ...

میدونی میخوام مثل مش باشه. مثلا چند تا شاخه شلخته باشه انگار مش کردم بعد گوجه ای ببنده😬 به نظرت اوکیه؟ اگر بخوام باز بذارم دوس دارم پایینش فر باشه که نمیدونم میشه موی اکستنشن رو فر کرد یا نه🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی میخوام مثل مش باشه. مثلا چند تا شاخه شلخته باشه انگار مش کردم بعد گوجه ای ببنده😬 به نظرت اوک ...

اره اصلا نیاز ب اکستنشن نداره همون موقع شینیون میتونه برات چند تا تیکه موی رنگی هایلایت اضافه کنه و اینک اره میشه فر کرد موهای مصنوعی رو