2777
2789
عنوان

یه دختری هست که خیلی خوشکله

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 29 پست
دروغه من از همه چی فامیلامون خبر دارم یکی پر مشکل اون یکی یدونه سرماخوردگی واسش مشکل بزرگیه انقد ک ه ...

نظر شما هم محترمه🌷

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشبختی در شرایط ظاهری زندگی نیست...اون چیزی که درون ما هست ملاک خوشبختیه..

آقای میکائیل این دختر خانم انقد عکس های شاد و خوشکل و با نشاط می‌ذاره 

انقد از شوهرش و زندگیش تعریف می‌کنه 

خانوادشم که من میشناسم 

زندگی خوبی داره 

به قفل بیهوده خشم میورزی در های همه‌ی زندان ها از درون باز می شود....🌈
دروغه من از همه چی فامیلامون خبر دارم یکی پر مشکل اون یکی یدونه سرماخوردگی واسش مشکل بزرگیه انقد ک ه ...

فکر میکنی بعضی ادما اینقدر  همه چی میریزن تو خودشون و قوی هستن که فکر میکنی که دردی ندارن در حالی که از اونی که فکر میکنی درد داره بیشتر داره درد میکشه 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🌱💚🌈 اللهم عجل لولیک الفرج . 
فکر میکنی بعضی ادما اینقدر همه چی میریزن تو خودشون و قوی هستن که فکر میکنی که دردی ندارن در حالی که ...

ببین من کسیو میشناسم باباش پولداره تو قصر زندگی میکنه ولی مشکلات دارن اینکه باباش زن صیغه داره و مامانش روانی شده و یه مشکلیم داره خودش...ولی من کسایی رو میشناسم جدا میگم هیچ مشکلی ندارن هیچ وقتی فامیل نزدیکه میدونی که ندارن خودمم تعجب می‌کنم و دارم بی ایمان میشم وقتی خدا به یکی همه چیو داده

آقای میکائیل این دختر خانم انقد عکس های شاد و خوشکل و با نشاط می‌ذاره انقد از شوهرش و زندگیش تعریف م ...

این ها دلیلی بر نبود رنج و سختی ها نیست.....بله ایشون زندگی خوبی دارند و من خودمم همیشه دعا میکنم همه ی آدمها در آرامش باشند ..منتها هیچ وقت آدمها از رنجی که از درون میبرند به شما نمیگن و همه ی شرایط ها موقتی هستند...ممکنه من طی یک مدت در اوج باشم از همه نظر اما بعد از مدتی با مشکلات و سختی های زندگی روبرو میشم و این هدف دنیاست چون میخواد ما بیدارتر بشیم..

ببین من کسیو میشناسم باباش پولداره تو قصر زندگی میکنه ولی مشکلات دارن اینکه باباش زن صیغه داره و مام ...

اشتباه میکنی اینو از منی میشنوی که فرد نزدیکمم تموم دردای منو نمیدونه  من به این بیت خیلی خیلی اعتقاد دارم .در این دنیا کسی بی غم نباشد اگر باشد بنی ادم نباشد کلا سرشت ما انسان ها همینه خدا عقلمون داده و و چیزای برامون تلخه در حالی که کسی که عقل نداره به نظرم غم نمیدونه چیه 

این ها دلیلی بر نبود رنج و سختی ها نیست.....بله ایشون زندگی خوبی دارند و من خودمم همیشه دعا میکنم هم ...

خیلیییییییییی ممنونم 

خیلیییییییییی خوب توضیح دادین

خیلیییییییییی ممنونم خیلیییییییییی خوب توضیح دادین

خواهش میکنم...من قبلانم گفتم که مدتی پیش با یکی از دوستانم که هم ماشین میلیاردی هم خونه هم ویلا هم باغ میلیاردی هم شغل خوب هم ظاهر هم تحصیلات خوب داره صحبت میکردم...گفتم توی زندگی عمیقا" اِحساس رضایت و حال خوب داری؟
بهم گفت نه.........گفت هیچ اِحساسی ندارم ...انگار حِس پوچ بودن دارم.......کاش توی این روزها همه ی ما این حقیقت رو درک کنیم که اگه دنیا هم به ما بِدن چیزی به وجود و ارزش ما اضافه نمیشه و اگه هیچ چیزی هم به ما نَدن چیزی از وجود و ارزش ما کم نمیشه چون وجودِ همه ی ما کامل و بدون نقص و باارزش هست جوری که فراتر از همه ی دنیاست....حالِ خوب داشتن و خوشبختی یک حسِ درونیه که هیچ چیزی در دنیا نمیتونه ما رو عمیقا شاد نگه داره چون همه چیز در درون خود ماست و این وجودِ خود ما هست که به دنیا و دارایی ها معنی میده....

ممکنه در مورد این دیدگاه بیشتر توضیح بدید

میوه ی روی درخت اگه میخواد خودش مثل درخت بشه و رشد کنه باید بیوفته و به زمین بخوره و داخل خاک بره تا رشد کنه..یعنس خودش سختی بکشه....ما هم توی این دنیا برای رشد و سعادت سختی ها و رنج هایی خواهیم کشید که بالاتر بریم...

دقیقا آدم که عاقل باشه افسرده میشه

خب عقل انسان داره پس غمم داره اما خیلی صفتای دیگه هم هست مثل حریص و زیادخواه بون توقع زیاد داشتن و... همه باعث غم میشه

خواهش میکنم...من قبلانم گفتم که مدتی پیش با یکی از دوستانم که هم ماشین میلیاردی هم خونه هم ویلا هم ب ...

یه دنیا سپاس🙏🙏🙏🙏

2810