2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم و شوهرم

451 بازدید | 35 پست

اول بگم این کاربری در اختیار سه نفره 

مشکل من 

13 سال با شوهرم تفاوت سنی دارم، خودم 25 سالمه 

کاری به این ندارم 

شوهرم مهربونه، آشناست و خب دوسمم داره  و خب وصع مالی معمولی داریم 

بالای خونه پدرشوهرم ساختیم و 5 ساله عروسی کردیم 

خانما یه نصیحت اصلا برا زندگی حتی تو کوچه آشنای شوهر نرین چه برسه بالای خونشون 

من عروس خوبی بودم براشون تا الان یعنی از گدر مادر خودم بیشتر بهشون رسیدم، ناتوان نیستن 

منطورم از رسیدگی، دکتری، دارویی، غذایی و تمیز کاری تا جایی از دستم بر اومده انجام دادم نه بخاطر آشنا، فقط بخاطر خدا 

من خیلی ب کارما باور دارم و معتقدم هر کار کنی برمیگرده 

همیشه احترام گذاشتم، اگه چیزی دیدم گذشتم اما این سری دیگه نشد که بتونم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بقیش

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم پرولاکتین و تسترون گاهی وقتا میره بالا ویتامین c/zinkمنیزیم و اهن هم پایین ریزش مو دارم و پوستم جوش لک جای جوش هم داره 10کیلو هم وزن کم دارم ارتودنسی و عمل بینی و لیزر و فشیال هم تازگی انجام دادم اگه توی تاپیک درمان مشکلات بود خوش حال میشم تگم کنید 

شخصیت من اینه که درسته بی احترامی نمیکنم مخصوصا به بزرگتر اونم مادر شوهر و پدر شوهر اصلااا اما خیلی زودرنجم و کینه ای، یعنی هر کی در حقم هر کار کنه یادم که نمیره هیچ، هر روز جلو چشممه 

من با شوهرم سر یه موصوع بحتمون شد، اون جوش آورد و منم شدم آتیش رو هیزم چون دیدم داره به خانوادم توهین‌های خیلی بد میکنه 

سری‌های قبل تو خودم می‌ریختم، این دفعه نشد و مجبور شدم به پدرشوهرم بگم 

و ایشون با 70 سال سن بجایی واسطه باشه، من رو زدم بخاطر ریش سفید اما بدون در نطر گرفتن اون همه احترام و محبت که از من دیدن، طرف پسرشو گرفت و گفت مادرم مقصره

کسی که هیچ ربطی به دعوای ما داشت 

یعنی انگار کینه از قبل داشت منتطر بود رو کنه 

من توقع داشتم گوش شوهرمو بگیره بگه، عروس احترام گذاشته تا الان، تو بایدددد احترام میزاشتی، چکار خانوادم داشت 

آخه مگه غیر از اینه آدم احترام میکنه که احترام ببینه

شخصیت من اینه که درسته بی احترامی نمیکنم مخصوصا به بزرگتر اونم مادر شوهر و پدر شوهر اصلااا اما خیلی ...

خب تا اینجا که اشتباه از خودت بوده ک پای پدرشوهرتو تو دعواتون باز کردی وقتی پای بقیه رو مخصوصاااا خونواده شوهر رو ب دعواهاتون باز میکنید ینی یه بلیط حق دخالت تو تمام زندگیتونو بهشون دادید که تا همیشه میتونن ازش استفاده کنن

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻
2810