دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بالاخره دبیر با دبیر فرق داره ...فراهانی توی توضیح مطالب کنکوری و تست و تشریح تست و تیپ بندی سوالات واقعا بهتره نسبت به مصلایی...ولی مصلایی توی تشریحی یکم اسون تر توضیح میده...توی نهایی شما هرچه بتونی مسئله رو با دید ساده ببینی به نفعته ولی توی کنکور باید یکم سوالات رو با دید جدیتر ببینی گلم
آهاااان مرسی عزیز دلمببین گلم پنجشنبه دبیرمون قراره شیمی ده صفحه اولو امتحانبگیره میگه من همیشه سوا ...
نگران نباش عزیزم...ده صفحه اول از روی خیلی سبز بخونی هم اما دقیق و درست میتونی ۲۰ بگیری...عزیز دلم اگه میشه رو امتحانای مدرسه حساس نباش...کتاب فرمول۲۰ حتماااا بگییییر
قربونت عزیزکممممآخه میدونی؟ معلممون خیلی سخت گیره بعدم اگه یه درصد نهایی نباشه و خودش نمره بذاره نم ...
۰درک میکنم..حق داری استرس نمره رو داشته باشی...ولی همیشه یادت بمون نمراتی که توی طول سال تحصیلی داره در واقع نمره ۱۳مستمر تو فرقی با نمره ۲۰ شاگرد اول کلاس نداره...در حقیقت توی این دوره کنکور و دبیرستان اونی برنده اس که نهاییش و کنکورش بره بالا...اگه بهش فکر کنی اون همه ۲۰ که توی راهنمایی و دبستان گرفتی همچینم اینده ات رو تحت تاثیر قرار نداد...نمیگم برو صفر بیار ولی میگم زیادم حساس نباش مهربونم