2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مصلاییی؟؟ جدیییی؟ یعنی مثلا کجا اشتباه داره؟؟بابایی کجا درس میده؟ آخه همه دارن از این‌دوتا میگن رقاب ...

مصلایی واقعا دیگه شناخته شده اس ولی فرمول و روش های بی خودی میگفت من دیگه تا اخر ندیدمش یادم نمیاد کجا اشتباه گفت...

منم اولش گول حرف ها رو خوردم ...تبلیغات مصلایی خیلی بالاس...فراهانی هم یکم از جزئیات میگذره...ولی بابایی واقعا میتونه معجزه کنه...

زیست هم حنیف عظیمی خوبه هم فرهمندنیا...ولی من با فرهمند از ۱۵ درصد رسیدم به ۷۰ درصد...فرهمند هم از کوچکترین نکته ها میاد...ولی حنیف یه وقتایی ماست و قیمه رو قاتی میکرد ...ولی یه جاهایی از حنیفم کمک گرفتم 

مصلایی واقعا دیگه شناخته شده اس ولی فرمول و روش های بی خودی میگفت من دیگه تا اخر ندیدمش یادم نمیاد ک ...

اتفاقا به نظرم تبلیغات مصلایی زیاد نیست..نمیدونم

اخه فراهانیی ام ندیدم‌زیاد بگه وای🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بابایی در حد کتاب میگه؟ چجوریه؟

بعدم اینکه خب فرهمندم‌مثل حنیف خیلی نکته میگه ..یعنی حنیف بیشتر میگه که قاطی میشن؟

شما با استاد مصلایی بودین ؟ من یکسال با ایشون بودم اصلا اشتباه و پیچیده نبوده /:

اگه از پایه دهم تا دوازدهم باهاشون بودین به مرور متوجه میشین بعضی جاها پیچیده اس و میتونست راحت تر بگه ...البته اشتباهات رو رفع میکردن 

اتفاقا به نظرم تبلیغات مصلایی زیاد نیست..نمیدونماخه فراهانیی ام ندیدم‌زیاد بگه وای🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻 ...

مصلایی سالهای زیادی داره کار میکنه تازه اون همکارش که فکر کنم پسرشه بهتر از خودشه سالهای اول که اومد خیلیارو جذب کرد هنوز خیلیا اونو قبول دارن ...البته خودت میدونی عزیزم...

زیست هم هردوتاش نکته دارن خیلی ...حنیف یکم ترکیبی رو طوری توضیح میده که کلا قاطی میکنی ...البته گاهی 

زیست تاکید میکنم اول کتاب رو بخون خیلی سبز بزن 

و حتمااااااااااااا ازمون ماز و زیستاز اون مبحث رو بزن قول میدم فوق العاده پیش بری

2810