2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر. نکنمامگ میشه قبلش خبر بدن ک داریم میایم

والا شوهر خالم میگفت تو چیز کار میکنه 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

شوهر خالم مفگت تو چیز کار میکنه خبر داشت حالا مطمئن نیستم 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

بالاخره باید شرایط ظهور بشه دیگه

از این بابت یکم راضی میشم و میگم هر چی خدا بخواد

ولی حس میکنم اتفاقی نیفته نگران نباش

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1

اره دیگ مهمونای خارجی قبل اومدن خبر میدن یه وخ زشت نباشه انگار جهت پذیرایی ام تدارکات صورت گرفته با تزئین موشک کاغذی

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬
خدارو شکر شهر ما نمیان حوصله مهمون نداشتم

ما که از سه جهت براشون سود داریم سر بزنن بدبختیم🤣

2810