2777
2789
عنوان

چرا قارچ سوخاریام پولکی نشدن🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 46 پست

من قبلا با روش شما درست میکردم زیاد جالب نبود

این بار خمیر بنیه درست کردم

آرد و ادویه و آب گاز دار قاطی کردم غلظتش مثل ماست شد بعد قارچ ها رو کامل داخلش گذاشتم و بعدش زدم به آرد ساده

خیلی ترد تر شده بودن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قلق دارهاولا زیاد نباید تو دستت دورانی بچرخونی. دوما ارد رو خودت درست میکردیسوما اب و یخ باید باشه ن ...

آهاااا مرسی عزیزم😍😍😍😍برای دفعات بعدی حتما نکاتی که گفتید رو دعایت میکنم ولی سری قبل آب و یخ گذاشتم و پولکی نشده بود🥲

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

نداشتم عزیزم ولی تو آپارات دیدم از آرد سفید استفاده کردن و پولکی شد

عزیزم نون تست رو بذار سینی فر یا تابه با حرارت خیلی کم

یه کم سوخاری شد

با دست پودر کن  نه خیلی زیاد

یا با آسیاب فقط یک دور کوچیک که له نشه. تکه بزرگ داشته باشه بعد اون مواد را از الک رد کن  

مرغا رو سری اول تو آرد بخابون  سری دوم تو دونه های درشت تر پولکی

میتونی چند تا چیپس یا پفک رو هم همراه نون تست آسیاب کنی

من نمیدونم منظورتون چیه اما من اینطوری قارچ سوخاری درست میکنم👇اول قارچ رو میزارم تو آبی ک توش یخه ( ...

من نکته آخرتون رو رعایت نکردم چون کلا چیپس نداشتم😁ممنون که وقت گذاشتی عزیزم دفعه بعد طبق دستور شما میپزم😍

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

آهاااا مرسی عزیزم😍😍😍😍برای دفعات بعدی حتما نکاتی که گفتید رو دعایت میکنم ولی سری قبل آب و یخ گذاش ...

از سراشپز پاپیون هم ویدیو و دستور پخت ها رو ببین. 

توگوگل ویدیوهاش رو ببین. 

تو اینستاگرام ببین. 

کمکت میکنن

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من نکته آخرتون رو رعایت نکردم چون کلا چیپس نداشتم😁ممنون که وقت گذاشتی عزیزم دفعه بعد طبق دستور شما ...

من زیاد پودر سوخاری های آماده رو دوست ندارم بخاطر همین چیپس میزنم

اگه سوپر چیپس مزمز باشه باز خیلی خوشمزه میشه

البته اگه میخواین مث من چیپس استفاده کنین نمک توی آرد رو کمتر بزنین ک شور نشه 

❤️❤️

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍
خب معلومه با آرد ساده پولکی نمیشه

آخه تو آپارات با آرد نون پزی پخت و پولکی شد😁راستش دلم نیومد تو این بی پولی آرد سوخاری بخرم😅

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

من قبلا با روش شما درست میکردم زیاد جالب نبوداین بار خمیر بنیه درست کردمآرد و ادویه و آب گاز دار قاط ...

چه جالب تا حالا ندیده بودم🤔🤔🤔🤔مال منم بدمزه نبودا😁

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

عزیزم نون تست رو بذار سینی فر یا تابه با حرارت خیلی کمیه کم سوخاری شدبا دست پودر کن نه خیلی زیاد یا ...

مرسی عزیزممممم😍😍😍😍برای دفعات بعد طبق دستور شما و چندتا از دوستان دیگه که زحمت کشیدن پیش میرم🥰

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

من زیاد پودر سوخاری های آماده رو دوست ندارم بخاطر همین چیپس میزنماگه سوپر چیپس مزمز باشه باز خیلی خو ...

چشم عزیزم🥰واااای دلم چیپش مزمز خواست مخصوصا سرکه ایش🥺

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

آخه تو آپارات با آرد نون پزی پخت و پولکی شد😁راستش دلم نیومد تو این بی پولی آرد سوخاری بخرم😅

عزیزم مگه چیزای دیگه مفته... شما داری کلی زحمت میکشی، همون پول قارچ و روغن و... هست... دیگه آرد سوخاری که اصلا قیمتی نداره‌... آرد سوخاری پانکو بخر اگه میخوای پولکی بشه... حتما پانکو بخر مدل های دیگه نگیر... زحمتت رو بخاطر یه چیز خیلی بی ارزش هدر نده، وقت و زمان و انرژی تو خیلی باارزش تر هست 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
چشم عزیزم🥰واااای دلم چیپش مزمز خواست مخصوصا سرکه ایش🥺

من هوس قارچ سوخاری کردم🤣

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍