2777
2789
عنوان

حق الناس کردم بدبخت شدم یعنی توروقران بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 34 پست
اگه نبخشیده باشنت حق الناس گزدنته اگه میوتنی ببینیشون یا پیام بدی ازشون حلالیت بگیر اگه بهشون دسترس ...

عزیزم رد مظالم در چه صورت میشه ؟

وقتی خود طرف هست این میگه نمیتونم اصلا بهش بگم

یه صلوات بفرس
اگه بخواد می‌تونه دختره رو پیدا کنه ولی میگه چطور بگم آخه میگه اصلا نمیتونم بگم محاله.. بعد میگه اصل ...

عزیزم من دقیق نمیدونم ولی میدونم اگه بتونه بهش دسترسی داشته باشه باید بگه مگراینکه احتمال بده اتفاق بدتری میوفته وبرای همین نگه(اینو دقیق نمیدونم)

بله عزیزم اصلا رد مظالم بیشتر به دردهمین میخوره که توبچگی که ناخواسته یه خطایی کردبم یا به طرف دسترسی نداریم بادادن  ردمظالم  بخشیده میشیم

همون کمک به فقیره ولی یه شرایطی داره

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم رد مظالم در چه صورت میشه ؟وقتی خود طرف هست این میگه نمیتونم اصلا بهش بگم

خب چرا نمیتونه بگه دلیلش خیلی مهمه اگه احتمال ضرر بده ینی فکزکنه مثلا یه اتفاق بدی میوفته اشکال نداره میتونه نگه باز شرایط دقیقشو من نمیدونم 

سایت پاسخگو تونت بزن گلم سوال کن اونا دقیق ترمیگن

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
خب چرا نمیتونه بگه دلیلش خیلی مهمه اگه احتمال ضرر بده ینی فکزکنه مثلا یه اتفاق بدی میوفته اشکال ندار ...

میگه هم خجالت میکشم هم شاید فراموش کرده بگم شاید برگرده نفرین کنه میترسم بازم مرسی از جوابت

یه صلوات بفرس
میگه هم خجالت میکشم هم شاید فراموش کرده بگم شاید برگرده نفرین کنه میترسم بازم مرسی از جوابت

😘😘ایشالا بهترین تصمیمو بگیره