2777
2789
عنوان

چرا هرچی کار خونه میکنیم باز تمومی نداره اخههههه بوف خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 16 پست
دهنم آسفالته بچم خیلی کثیف میکنه

من طفلک‌پسرم۷سالشع از خودم تمیز تر داره میشه انقد ک‌میدونه حساسم میترسه ازم😣😣

فکر‌ کن زیر سفره ای پهن همیشه برا غذا الان غر میزدم‌مواظب باش رو‌زیر سفره ای هم‌نریزه همش‌میگم‌تو‌سسینی بخور ک رو‌اونم‌نریزه بعد میدونم نریختهذها یدفعه نشستم ی اشغال ریز رو‌قرش میبسنم کل خونه رو‌حارو‌برقی میکشم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
من طفلک‌پسرم۷سالشع از خودم تمیز تر داره میشه انقد ک‌میدونه حساسم میترسه ازم😣😣فکر‌ کن زیر سفره ای پ ...

اتفاقا من اصلا حساس نیستم

ترجیح میدم خونم مرتب نباشه ولی بچم رشد کنه و بازی کنه و ارامش داشته باشه

مادر من خیلی خیلی مث شما رو تمیزی حساس بود و خیلی اهل غر زدن بود

نتیجه‌ش این شد که من تا مدرسه‌ای بودم همیشه ناخونام در حال جویده شدن بود

و حالام بدون هیچ مشکلی توی زندگیم، تو سن۲۶سالگی برا مهار استرس هام قرص میخورم.

تازه اون استرس‌ها سر باز کرده و من فقط دارم تلاش میکنم خودم و خونمو آرام و پر آرامش نگهدارم.

هنوزم مادرم ولم نمیکرد بچم نوزاد بود هی میگفت خونه تمیز کن یبار بحث کردم گفتم آرامش خودمو زندگیمو با این حرفات بهم میریزی  دیگه نگفت.

ببین عزیزم بچه‌ذاتش کشف و شیطونی هست، از عمری که سر کردم لهت نصیحت میکنم،یا تمیزی خونت رو میتونی کامل نگهداری یا سلامت روح و روان خودتو بچت... من دیدم دوتاشو باهم نمیتونم نگهدارم پس ترجیح دادم بچمو بذارم در اولویت. البته این به معنای بی‌نظمی نیستا، به معنی سخت نگرفتن هست. نیاز نیست همه جای خونه خطکشی شده مرتب باشه.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید