2777
2789

قبلا رفلاکس داشت الان ۵ ماهشه دکتر گفت از ۴ ماهگی غذای کمکی شروع کن از شروعش یادم نمیاد پسرم استفراغ کرده باشه امروز سوپ درست کردم داخلش آرد برنج هوئج پخته و بادوم آسیاب شده بود از صبح یک بند استفراغ میکنه دو روزم هست پی پی نکرده

حالم بده چشه بنظرتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولین بارع این غذا رو میخوره؟

عزبزم برای ۵ ماهه سوپ سنگین ....۷ ماه به بعد تازه فرنی اونهم بدون بادوم ...فقط ارد برنج و اب و کمی شکر 

این غذا رو بزهر واسه ۹ ماهگی

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

یهویی هرچی گیرت اومده ریختی تو سوپ

یکم آهسته تر مامان

سر دلش مونده بچه

یکم نبات بریز تو قاشق بذار روی گاز آب بشه

بعد سرد ک شد قاشق رو بذار تو اب جوشیده ولرم آب بشه.بهش بده بخوره. میشوره میبره

نمیتونم ببرم دکتر پول ندارم .الان میگی مرض داشتی پولنداشتی بچه آوردی؟آره مرض داشنم ب کسیم ربطی نداره ...

ببر اورژانس اورژانس که رایگان

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
یهویی هرچی گیرت اومده ریختی تو سوپیکم آهسته تر مامانسر دلش مونده بچهیکم نبات بریز تو قاشق بذار روی گ ...

بله درسته سوپشون خیلی مخلفات داشت واسه نوزاد سنگین

نمیتونم ببرم دکتر پول ندارم .الان میگی مرض داشتی پولنداشتی بچه آوردی؟آره مرض داشنم ب کسیم ربطی نداره ...

وا من کی باشم بگم چرا بچه آوردی. 

دیگه الان‌همه کم و بیش وضعیت مالیمون همینجوره...

من میتونم فعلا بهت قرض بدم بچه رو ببری دکتر‌هر موقع در توانت بود برگردونی. آخه بچه ها سلامتیشون واقعا حیاتیه و نمیشه خود درمانی کرد و ریسک کرد

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40