2777
2789

قبلا رفلاکس داشت الان ۵ ماهشه دکتر گفت از ۴ ماهگی غذای کمکی شروع کن از شروعش یادم نمیاد پسرم استفراغ کرده باشه امروز سوپ درست کردم داخلش آرد برنج هوئج پخته و بادوم آسیاب شده بود از صبح یک بند استفراغ میکنه دو روزم هست پی پی نکرده

حالم بده چشه بنظرتون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولین بارع این غذا رو میخوره؟

عزبزم برای ۵ ماهه سوپ سنگین ....۷ ماه به بعد تازه فرنی اونهم بدون بادوم ...فقط ارد برنج و اب و کمی شکر 

این غذا رو بزهر واسه ۹ ماهگی

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

یهویی هرچی گیرت اومده ریختی تو سوپ

یکم آهسته تر مامان

سر دلش مونده بچه

یکم نبات بریز تو قاشق بذار روی گاز آب بشه

بعد سرد ک شد قاشق رو بذار تو اب جوشیده ولرم آب بشه.بهش بده بخوره. میشوره میبره

نمیتونم ببرم دکتر پول ندارم .الان میگی مرض داشتی پولنداشتی بچه آوردی؟آره مرض داشنم ب کسیم ربطی نداره ...

ببر اورژانس اورژانس که رایگان

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
یهویی هرچی گیرت اومده ریختی تو سوپیکم آهسته تر مامانسر دلش مونده بچهیکم نبات بریز تو قاشق بذار روی گ ...

بله درسته سوپشون خیلی مخلفات داشت واسه نوزاد سنگین

نمیتونم ببرم دکتر پول ندارم .الان میگی مرض داشتی پولنداشتی بچه آوردی؟آره مرض داشنم ب کسیم ربطی نداره ...

وا من کی باشم بگم چرا بچه آوردی. 

دیگه الان‌همه کم و بیش وضعیت مالیمون همینجوره...

من میتونم فعلا بهت قرض بدم بچه رو ببری دکتر‌هر موقع در توانت بود برگردونی. آخه بچه ها سلامتیشون واقعا حیاتیه و نمیشه خود درمانی کرد و ریسک کرد

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40