قبلا رفلاکس داشت الان ۵ ماهشه دکتر گفت از ۴ ماهگی غذای کمکی شروع کن از شروعش یادم نمیاد پسرم استفراغ کرده باشه امروز سوپ درست کردم داخلش آرد برنج هوئج پخته و بادوم آسیاب شده بود از صبح یک بند استفراغ میکنه دو روزم هست پی پی نکرده
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزبزم برای ۵ ماهه سوپ سنگین ....۷ ماه به بعد تازه فرنی اونهم بدون بادوم ...فقط ارد برنج و اب و کمی شکر
این غذا رو بزهر واسه ۹ ماهگی
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
نمیتونم ببرم دکتر پول ندارم .الان میگی مرض داشتی پولنداشتی بچه آوردی؟آره مرض داشنم ب کسیم ربطی نداره ...
ببر اورژانس اورژانس که رایگان
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
یهویی هرچی گیرت اومده ریختی تو سوپیکم آهسته تر مامانسر دلش مونده بچهیکم نبات بریز تو قاشق بذار روی گ ...
بله درسته سوپشون خیلی مخلفات داشت واسه نوزاد سنگین