2777
2789
عنوان

اینایی که تقلبی میکنن توکنکور

169 بازدید | 20 پست

باهندزفری و نمیدونم هزارتا چیز دیگه مگه سرجلسه فرکانس یاب و راکت نمیارن چطور بوق نمیخوره چون ما میریم سرجلسه هم دمدر بازرسی میشیم هم موقع شروع امتحان ک ذفترچه رو میدن مبان بالا سرمون

شانسه

تیارام،همون‌دانشجویِ سال‌ِاولِ‌پزشکی‌که‌بابایِ باباجان‌هاست. !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب وقتی میدونن بوق میخوره چرا میبرن

خوشبین هستن.

ادمایی که تند رانندگی میکنن مگه نمیدونن ممکنه تصادف کنن چپ کنن و بمیرن؟

پس چرا تند میرن؟

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
خب وقتی میدونن بوق میخوره چرا میبرن

دیگه همه چیو قبول کردن

درکل واقعا حماقت خطرناکیه

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷

ولی جدا تقلب سختتر از یاد گرفتن درسه ها 

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

نه بنظرم خیلی راحته من دغدغه کنکوررو ندارم چون میگم تستی خوندن خیلی راححتر ازتشریحی از نهایی بشدت می ...

نه سختتره

البته خب دوتا مهارت متفاوت میخواد یاد گرفتن درس یه مهارت میخواد تقلب کردن یه مهارت دیگه

ممکنه واسه اون مهارتی که درس خوندن میخواد اصلا هیچ تلاشی هم نکنی ولی کلی برای تقلب تلاش بکنی

که خب همین تلاشو بزاری واسه یاد گرفتن درس خیلی بیشتر نتیجه میگیری

چون همون تقلب هم تلاش میخواد و اتفاقا تلاش بیشتری میخواد

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

2810