2777
2789
عنوان

دارم میمیرم یکی بیاد از مرگ سوال دارمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 3390 بازدید | 169 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنهایی دردیه که واسه جسم تعریف شده اون دنیا با اینجا زمین تا اسمون تفاوت داره روح تنهایی واسش مهم نی ...

اینا واسه کسایی که آشنا دارن اونجا خوبه آخه ثروت ب تنهایی ب چه دردی میخوره اون دنیا تنهایی ب چه دردی میخورع

یه صلوات بفرس
وای خدا خیلی ذهنم درگیره ..خب نمیدونین چرا مادر سر قبر فرزندش نون می‌بره

اصولا نون بردن اینا چی ای من دراوردی. حالامن دیدم قند میریزن سر قبر و..یا مثلا گل بردن ایا ربطی ب مرده و روح داره نه. عقاید زنده هاست

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
به اون قبر خاکی کسی کاری نداره ، روح رفته به دنیای برزخ و اونجا مشغوله .. حالا اگه اعمال بدی داشته ت ...

هیچی خانوادش برادرش مادرش پدرش خواهرش نمیشه ماهم هزاران دوست تو این جامعه میتونیم پیدا کنیم که حرف زدن باهاشون خوشحالمون می‌کنه ولی باز هیچی خانوادمون نمیشه مخصوصا مادری که بزرگمون کرده..

الان چرا از گریه ها ناراحت میشن ؟دلتنگ خانواده زمینشون میشن ؟ و اینکه مارو فراموش میکنن یا نه؟

و اینکه ی آدمی تموم عمرش کار بد کنه نماز میخونه قرآن نخونه تا آخر عمرش تو جهنمه یا بعد عذاباش تو بهشت می‌ره آخه خدا خیلی مهربونه نمیزارع تا عمر داریم جهنم بمونیم؟

یه صلوات بفرس

ببین به جای این فکرها بشین زندگی کن قشنگ به مرگ زیاد فکر نکن ولی اگه خیلی برات سواله برو زندگی پس از زندگی و نگاه کن شاید یکسری از سوالات برطرف شد 

تجربه ی کسایی هستن که رفتن و برگشتن 

آخه اونایی که فوت کردن و زنده شدن تو این برنامه یا تو کما بوده یا ...آخه دیگه تو تشعیع جنازه کسی زند ...

ببین یچیزی که باید بدونی اینه که روند مرگ همه یکجور نیست

تو این برنامه می‌بینی کسی رو که مرده ولی حتی نمی‌دونسته که مرده بعد رفته برزخ حتی مدت های زیادی توی برزخ زندگی کرده 

در مقابلش یکی دیگه می‌میره مثلاً توی سردخونه بوده یا روحشو داشتم می‌بردن بعد این خیلی وابسته به خونوادش بوده درگیر مسائل خانوادگیش میشه همش میره جلو چشم خانوادش و ...

نمی‌دونم برات چطوری توضیح بدم ولی اصل قضیه اینه که روند مرگ برای همه یکی نیست و متفاوته یه نقطه اشتراک هایی داره

ببین وقتی بهت میگم این برنامه رو ببین به خاطر اینه که مثلاً شما وقت می‌ذاری ۲۰ قسمت ۳۰ قسمت می‌بینی با ۲۰ تا مرگ مختلف آشنا می‌شی ولی یه چیز جالبی که داخل همه اینا هست اینه که اینا یه نقطه اشتراکاتی با هم دارند برای مثال کسایی که می‌میرن تقریباً ۹۰ درصدشون موقعی که ارتباطشون داره با این دنیا کامل قطع میشه و دارن وارد برزخ میشن از یه دریچه عبور می‌کنند اینو ۹۰ کسایی که داشتن می‌رفتن از این دریچه عبور داشتن ولی بعضیا هم بودن که همچین دریچه‌ای براشون باز نشده بود فقط مستقیم پرت شدن توی برزخ اصلا متوجه نشده بودن که از جسم خارج شدن

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤
هیچی خانوادش برادرش مادرش پدرش خواهرش نمیشه ماهم هزاران دوست تو این جامعه میتونیم پیدا کنیم که حرف ز ...

اونجا با اینجا فرق داره ، احساسات اگاهی فرق داره ، دلتنگی از نوع اینجا نیست مخصوصا اگه طرف بهشتی باشه چون تو بهشت شخص نباید ناراحتی داشته باشه این با بهشت در تضاده ، ادمها وقتی میمیرن تازه زنده میشن یعنی خیلی اگاهی شون بالا میره ، دیدگاهشون ، سطح فهم و دریافتشون خیلی زیاد میشه ، حقایق رو میبینن ، به حقیقت زندگی دنیا اگاه میشن ، با بزرگان همنشین میشن ، از نعمتها بهره مندن ، چیزی که اونا درک میکنن با ما که هنوز تو این دنیاییم فرق داره به خاطر همین اونا از زجه مویه و حرکات عجیب بازماندگان ناراحت میشن اونو سطح پایین میبینن دور از حقیقت مرگ و زندگی میبینن

ما تو این دنیا خیلی سرمون رو شلوغ کردیم و نگاهمون مادیه ولی اونی که فوت کرده خیلی خوب میتونه بین هدف واقعی و دلمشغولی های ما فرق ببینه ، نمیره یه گوشه بشینه گریه کنه دلم تنگ شده یا نمیدونم یادش بخیر با خانواده رفتیم شمال و ... این چیزا وجود نداره ، حتی خیلی چیزا به دستور خدا از ذهنش پاک میشه تا ناراحتش نکنه مثل سختی بیماری یا هر چی ..

بدترین ادمها دیگه هفته ای یک بار رو اجازه دارن بیان سر بزنن ، ادم خوبا که هر وقت اراده کنن و دستشون بند نباشه میتونن بیان سر بزنن

یه چیزایی مثل نماز روزه حج یعنی کلا حق الله اگه شخص انجام نداده باشه براش نقص حساب میشه و بازماندگان باید اونا رو به نیابت ادا کنن یا پولی بدن یکی ادا کنه ، با این کار تکلیف از متوفا برداشته میشه ولی خوب اون درجات معنوی دیگه بهش نمیرسه چون خودش انجام نداده که حضش رو ببره روحش متعالی بشه و غیره

بعضی جهنمی ها تا ابد جهنمی هستن بعضیا موقتی عذاب رو که چشیدن تموم شد پاک شدن بیرون میان بهشت میرن اونم نه طبقات بالا ، طبقات پایین بهشت ، چون برای بالا رفتن باید کوله بارت پر باشه و فرق هست بین کسی که تو این دنیا رو خودش کار کرده حتی توبه کرده جبران کرده با کسی که با اعمال سیاهش مرده ... اینا دیگه بستگی به اعمال و شدت و تکرار اعمال داره

2810