2777
2789
عنوان

دارم میمیرم یکی بیاد از مرگ سوال دارمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 3390 بازدید | 169 پست
و اینکه چرا وقتی مادر سر قبر فرزندش رفتنی موهای بچه رو فرشته ها میکشن میارن ؟؟ذهنم خیلی درگیره

بله بنابر کسانی که تجربه کردند اون زمان همه صحنه ها را میبیننه ولی اینکه فرشته ها موهاش را می کشند درست نیست به نظرم 

مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ

مرگ مثل خوابه. اما چندین ساله هستش. بله متوجه میشه.اما دیگه روحش از تنش‌جدا شده و نمیتونه واکنشی نشون‌بده. تا قبل از اینکه جسم به خاک نرفته روح سرگردان هستش. ولی وقتی به خاک بره توی قبره و در واقع شب اول قبر اون شبی نیست که میت فوت کرده باشه نه 

شب اول قبر شبی هستش که جسم به خاک میره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐 چون بعد از مرگ هیچ کدوم از اعصاب بدن فعالیت نمیکنن این چه ربطی به روح داره😆 مرگ خواست خداست

چی میگی خدایی چندسالته

خدا میگه از روح خودم به بچه دمیدم شما میگی روح وجود نداره 

حتی خارجیا به باور روح و زندگی پس از مرگ رسیدن ولی شما نرسیدین

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

بغل نمیتونه بکنه....روح مکان‌و زمان‌نداره..ولی حدود یک ماهی وابسته به این دنیا و خانواده.. س..به خوا ...

چرا مادر سر قبر فرزندش نون می‌بره ؟

اونا ماهارو فراموش میکنن اونی که اون دنیا کسی رو ندارع خیلی تنهاست خانوادشون از بالا می‌تونه ببینه دلتنگ نمیشه سخته خب 

یه صلوات بفرس
پسر عموم فوت کرد سرباز بود مادرش خودشو داره می‌کشه از وقتی دیدمش حالم بد شده خیلی سوال تو ذهنم دارم

شب اول قبر نکیر ومنکر میان .برای کسی که باخدا بوده آسونه و برای کسی که گناهکار بوده سخت

میخوای مثل ما باشی؟!موفق باشی😉😄
این بزرگ یعنی فاصلهبا اونی که میگن فرق داره😂

حرف خدا بنظرم قابل اعتماد تره تا شما که معلوم نی با خودتم چند چندی 

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

چرا مادر سر قبر فرزندش نون می‌بره ؟اونا ماهارو فراموش میکنن اونی که اون دنیا کسی رو ندارع خیلی تنهاس ...

شاید واسه پرنده ها میبره...البته روح  جسد هم ممکنه به شکل یه پرنده ای به خانه ش سر بزنه و ما هم ببینیم

نگفتم قیامت و اون دنیا وجود نداره😐گفتم روح وجود ندارهروز قیامت جسممون دوباره از قبر در میاد و مثل ر ...

خب با کمک روح نفس میکشیم حرف می‌زنیم به نظرم که هست باز هرکس نظر خودشو داره ممنون از اینکه وقتت رو گذاشتی جواب دادی ،💙

یه صلوات بفرس
2810