شما کسی رو تصور کنین تو تصادف ناگهانی فوت میکنه بعد پلیس زنگ میزنع به مادرش که بیا ببین این بچه توعه مادر میره میبینع پسرش سرش کلا ترکیده و درجا فوت کرده اون لحظه جیغ و داد که بچم فوت کرد ..من شنیدم که روح قبل خاکسپاری همه رو میبینه بعد اینکه تصادف کرد فوت کرد روحش بالافاصه از تنش جدا میشه و مامانش رو میبینع که اومده سر صحنه حادثه انوقت چه واکنشی داره؟گریه میکنع؟ خودش متوجه میشه که فوت کرده ؟ چیکار میکنه ؟ میره خونشون سر بزنه؟ مادرش رو میتونه بغل کنه؟ بعد خاکسپاری سنگ میزارن رو سرش وقتی میخواد بلند بشه نمیتونه و میفهمه که فوت کرده اونوقت چیکار میکنه؟ بالافاصله روحش پرواز میکنه ب آسمون یا چند شبی تو خاک خودش میمونه؟ چرا میگن اونی که فوت کرده شب اول میترسه من فک میکردم بعد خاکسپاری اونی که فوت کرده بالا فاصله میره برزخ ولی میگن شب اول تو قبر میترسه آخه چرا؟ و اینکه میگن مادر وقتی سر قبر فرزندش میره نون میبره چرا ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی میبینه مادرش بالاسرشه همش میگه من اینجام هیچیم نشده و باور نداره که مرده بعدشم روح میتونه همزمان صدجا باشه یعنی مثل جسم وابسته به زمان و مکان نیست تو زندگی پس از زندگی دیدم میگفتن همزمان هم بیمارستان بودیم هم تو خونه هم تو خیابون!
هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️
ولی راجب شب اول قبر. خوب شبی اولی که فرد فوت شده. هم ترس از قبر و تنهایی دارهم. سوال و جواب میشه. و اعمال انسان اونجا.نقش خودشون رو نشون میدن. اگر انسان خوبی نبوده باشه. شب بسیار سختی خواهد بود.
میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها" اما باید اینگونه باشد، "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید" " هیچ کس کامل نیست "
چرا وجود ندارع یعنی ما عین اشغالیم که بعد استفاده میندازنمون بیرون ؟ اگه وجود ندارع چطور اون دنیا تقاص بدی هارو پس بدیم؟ اگه وجود ندارع همه راحت میتونن گناه کنن
بعد جواب اینجور سوالا گنگه در اصل همیشه گیج میمونی
برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
میخندی بخندانسان بعد از مرگ کلا خاموش میشه تا روز قیامتبرزخی در کار نیست
😂😂
خداروشکر اینطوری نیست وگرنه چه دنیای به هدفی میشد
❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇پشت کنکوری هسدم🍌 بودم؟...🧐 شاید هردو🌚 امسال میرم دانشگاه ولی در کنارش کنکور میدم برای نتیجه ی بهتر☔️🌈 ولی همچنان بدون هیچ امکانات و کتاب و مشاور و آزمونی🍌 راستی خیاط هم هستم👻و عااااااشق نقاشی🎨 ẓѧһяѧ