2777
2789
عنوان

دارم میمیرم یکی بیاد از مرگ سوال دارمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 3390 بازدید | 169 پست
نون رسم ما نیست شاید یک باور قدیمیهشب اول روح به جسم برمیگرده بعدم شب دل کندن از دنیاس واسه همین خیل ...

خب هرچقدر هم زیبا باشه چطور می‌تونه کسی که اون دنیا هیچ اشنایی نداره تنهایی زندگی کنه دل کندن از خانوادش و اشناعاش سخته چطور تحمل کنه اون دنیارو تنهایی

یه صلوات بفرس
یه زمینی بوسردنه علف داشت ن اب کلی صندلی بودک هرکی رویه صندلی نشسته بودبالباسهای کهنه قدیمی پوسیده ب ...

اون طبقه نه کتک میزدن نه کاری میکردن فقط سوالهای تکراری میپرسیدن اون طرف هم جوابی نداشت ک بگه الان ک دازم میگم موب تنم سیخ میشه خداشاهد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زندگی پس از زندگی و ببین

روح بلافاصله بعد مرگ میره برزخ

اصلا هم موقع مرگ درد و نمی فهمه چون روح کامل آگاهه و قبل متلاشی شدن جسم ازش میاد بیرون

حتما یکی از برنامه ی زندگی پس از زندگی و ببین

اصلا اونجا یه دنیای دیگست ربطی به این دنیا نداره اونجا هرکسی رفت هیچ اختیاری نداره اونجا فقط اعمال خ ...

مرحله جنینی فرق می‌کنه چون با کسی در ارتباط نبودیم نه این دنیایی که مادر این همه برا فرزندش زحمت می‌کشه بزرگش می‌کنه برادری که باهاش بزرگ شده خواهری که آرزوی دامادیش و.. رو داشته این همه آشنا و دوست داره چطور فراموش می‌کنه زحمت چندین ساله مادر چی میشه فرزند همه رو فراموش می‌کنه یادش نمیارع؟

یه صلوات بفرس
خب هرچقدر هم زیبا باشه چطور می‌تونه کسی که اون دنیا هیچ اشنایی نداره تنهایی زندگی کنه دل کندن از خان ...

تنهایی دردیه که واسه جسم تعریف شده اون دنیا با اینجا زمین تا اسمون تفاوت داره روح تنهایی واسش مهم نیست هروقت بخواد میتونه عزیزانش رو ببینه اصلا اینقدر اونطرف باهاش کار دارن که طرف به هرچیزی فکر میکنه جز تنهایی…تنهایی فقط سه شب اول عذاب اوره بعد سه شب دیگه میپذیره متعلق به این دنیا نیست پرکشیده

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

اسی گیر دادی به نون 😐شاید رسمه تو شهر ما که کسی نون نمیبره

وای 😂😂😂 من اونقدی ذهنم درگیره همه رو اینجا سرویس کردم شوهرم میگه بزار بمیرم برم خبر بیارم برات😂

یه صلوات بفرس
صفحه ۷ رو چک کن جواب دادم

بازم ربطی نداشت

بله برزخ یعنی واسطه یعنی حائل.یعنی دنیایی بین این دنیا وآخرت.روح پس از مرگ دراونجا میمونه تا روزقیامت و ...

میخوای مثل ما باشی؟!موفق باشی😉😄

منظور از عذاب قبر این نیست 

که دیواره های اطراف قبر به مرده فشار میارن و باعث عذابش میشه 

این عذابه باطنی هست و به روح تحمیل میشه 

و فقط اندک ادمایی هستند که این عذابو تجربه نمیکنند 

چیزایی که باعث میشه دچارش نشیم :رکوع تام و کامل در نماز،نمازشبو….است اگر اشتباه نکنم 

اینا تو درسای مدرسمون بوده🫢😁

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
اونااونجا تنها نیستن واگر ادمای خوبی باشن اینقدر خوش میگذره که اصلا دلشون نمیخواد برگردن به این دنیا ...

ماهایی که تو عذاب مرکشون داریم جون می‌دیم رو هم یادی نمیکنن

یه صلوات بفرس
ممنون که جواب دادی فقط میتونی بگی اونی که آدم بدی بوده تا چند وقت تو خاک سوال جواب میشه کتکش میزنن؟ی ...

به اون قبر خاکی کسی کاری نداره ، روح رفته به دنیای برزخ و اونجا مشغوله .. حالا اگه اعمال بدی داشته تنبیهش دست خداست که با چه حسی تنبیه بشه از یه حس حسرت گرفته تا ... بعضیا کمبود دارن اعمال ناقص دارن اونا انگار که تو کلاسهایی شرکت کنن باید اموزش ببینن معرفت کسب کنن ، این وسط خیرات ها کمک ‌کننده ست یه صلوات کمک کننده ست ... اینا دیگه بحث زیاد داره و تا یه مقدار محدودی عنوان شده

اون نون و مو کشیدن اینا خرافاته ، رسمهای من دراوردی ادماست ، مثل خیلی از رسمهایی که تو عروسی داریم ... این رفتارها حتی مرده رو عذاب میده ، گاهی به خواب میاد و میگه که گریه نکنین مویه نکنین

به هر حال یه عمر با اون جسم زندگی کرده دوستش داشته ، اون جسم هم زود تجزیه میشه از بین میره ولی خوب مثلا وقتی کسی میاد سرخاکش یعنی سر یه نشونه یه ادرسی اومده از اون شخص تو این دنیا

کسی که فوت کرده و کسی رو نداشته اون دنیا تنها نیست میلیون میلیون ادم وجود داره ، هم صحبتی وجود داره ... اصلا یکی از نعمتهای بزرگ بهشت دورهمی ادم خوباست

چرا باید خانوادشو فراموش کنه؟؟؟ وقتی میمیریم عزیزانی که زودتر از ما درگذشتن میان به پیشوازمون این یع ...

وقتی عزیزانش پراکنده باشه یکی جهنم باشه یکی بهشت هم می‌تونه بیاد دیدنش؟

شاید اصلا اونی که فوت کرده اون دنیا کسی رو نداشته یدونه پدربزرگ داشته که اون همه آدمی که تو زمین از دست داده با پدربزرگ می‌خواد چیکار کنه آخه خیلی سخته واقعا 

یه صلوات بفرس

توصیه ای که بهت دارم سعی کن با منابع معتبر و درست حتما جواب سوالاتت رو پیدا کن 

حتی بنظرم از شخصی که وارده بورس چمیدونم روحانی چیزی 

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
2810