2777
2789
شیراز زیاد رفتم آخرین بار سال 97 بودم...شیراز آفتاب خیلی سوزان و تیزی داره ولی سایه های خنکی داره... ...

جایی بود این هوای پاییزی رو نداشت خیلی خوب بود

با من سازگار نیست😅

‌•●{~~}●•  من‌ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جایی بود این هوای پاییزی رو نداشت خیلی خوب بودبا من سازگار نیست😅

وااقعا حیفه که دوست ندارید این هوارو...

پس مثل ما خوبه که هوای پاییزیمونم با گرما و کولره؟     

نمیدونم شاید همون سمت شمال دوست داشته باشید

با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم     
خودم گیلان هستم ولی فقط هوای تابستونشو دوست دارممیخوام جایی باشه هر ۴ فصل سال تابستون گیلان رو داشته ...

جز جنوب جایی نیست و بیشترم شاید سمت بندرعباس مزاجتون باشه...

بندرعباس و بوشهر هم یا شرجیه یا گرمه

با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم     
وااقعا حیفه که دوست ندارید این هوارو...پس مثل ما خوبه که هوای پاییزیمونم با گرما و کولره؟ نمیدون ...

احتمالا پاییز و زمستون رو باید مهاجرت کنم بیام جنوب😂😂

اینجا واسه زندگی عادی خیلی خوبه ولی هوا سرده واسه من یجوریه کلا تا فعالیت و ورزش میکنم تو هوای سرد بدنم گر میگیره 

خودم حس میکنم حساسیت دارم به این هوا

‌•●{~~}●•  من‌ 
احتمالا پاییز و زمستون رو باید مهاجرت کنم بیام جنوب😂😂اینجا واسه زندگی عادی خیلی خوبه ولی هوا سرده ...

کاشکی میتونستم جامو باهاتون عوض کنم چون شدیدا شمال رو دوست دارم حتی از لحاظ هزینه ای خیلی شمال قیمتش بهتر جنوبه...

واقعاا صدها حیف که میخواید از بهشت بیاید جهنم پیشنهاد میکنم حسابی فکر کنید بعد زمانی به چنین اقدامی دست بزنید...

چون واقعا حیفه...

من اولین برف زندگیمو توی دقیقا همون رشت شما دیدم...

ولی بازم هرکسی نظری داره ولی چون براتون ارزش قائلم میگم بهتره شهر بهتر جنوب رو انتخاب کنید...

شاید کرج یا دماوندم خوب باشه ولی جنوب مثل اینه بخواید یک مشکل کوچیک رو حل کنید ولی مشکل بزرگتری درست کنید   

به عبارتی از چاله توی چاه نپرید     

کاشکی میتونستم جامو باهاتون عوض کنم چون شدیدا شمال رو دوست دارم حتی از لحاظ هزینه ای خیلی شمال قیمتش ...

کلا یبار برف دیدین😅 جالبه...

اینجا خیلی خوبه مشکل از خودمه😄 کاش اینطوری نبودم😬

به قول شما بخوام این مشکل رو حل کنم مشکل بزرگتری ایجاد میکنم😂

ممنون وقت گذاشتید

‌•●{~~}●•  من‌ 
کلا یبار برف دیدین😅 جالبه...اینجا خیلی خوبه مشکل از خودمه😄 کاش اینطوری نبودم😬به قول شما بخوام این ...

کلا یک بار نیست حقیقتا سه یا چهار پنج باره     

تقصیر منم نیست جنوب مخصوصا شهر اهواز(بازم جاهای دیگه خوزستان به این شکل نیست) کلا هیچ وقت برف نمیباره...

ولی اولین بار بله توی رشت دیدم و چقدر ذوق کردم   

و چقدر شهر قشنگی دارید واقعا قدرشو بدونید...

بله بله بهتره با فکر جلو برید خانم عزیز منم خوش حال شدم باهاتون همکلام شدم

انشالله توی تموم مراحل زندگیتون موفق باشید خانم محترم و عزیز     

موفق باشید

کلا یک بار نیست حقیقتا سه یا چهار پنج باره تقصیر منم نیست جنوب مخصوصا شهر اهواز(بازم جاهای دیگه ...

خب پس به اندازه من دیدید😆

فقط در حد حرف بود رفتن به همین راحتیا نیست😅

ممنونم همچنین☘️

‌•●{~~}●•  من‌ 
[QUOTE=355967904]کلا یک بار نیست حقیقتا سه یا چهار پنج باره تقصیر منم نیست جنوب مخصوصا شهر اهواز ...

بله درسته منم برای زمانی گفتم اگه خواستید...

انشالله که بهترینا نصیبتون بشه ممنونم وقت گذاشتید دوست عزیزم خوش حال شدم از همکلامیتون

خدا به همراهتون 🌹🌹

اره تازه میگفت من خانوادم توی اراک خیلی سرشناسن واسه همین با دختری که خانوادم انتخاب کنن ازدواج میکن ...

راست میگه اراک فقط خانواده ها باید بپذیرن اونم فقط اراکی قبول میکنن راستشو خوبه بهت گفته