2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خاطر اینه که اراکی با شهر دیگه ازدواج نمیکنه اگرم ازدواج کنه خیلی برخورد خوبی باهاش نمیشه

عزیزم اراک جای دیدنی و تفرییحی کجا داره

من میخام برم همدان مسافرت

خواستم یه سر هم بیام اراک

خیلی خیلی خوش اومدید اراکک الان تغییر زیادی کرده ها

بله در جریانم چندسال پیش بودم واقعا شهر بزرگ و خوبی هست و بوده...

اگه اشتباه نکنم سال 97 98 اونجا بودم...

من تقریبا بیشتر ایرانو گشتم و جایی نبوده نرفتم اراک نسبت به خیلی شهرها خوب بهش رسیدن و امکانات داره و بزرگه

با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم     
عزیزم اراک جای دیدنی و تفرییحی کجا دارهمن میخام برم همدان مسافرتخواستم یه سر هم بیام اراک

خیلی جاها تالاب میقان پیر مراد مشهد میقان که برادر امام رضا خورههه محلات که اتشکده هخامنشی و هزار هزار

این عکسی که فرستادید خب یعنی حرفم اشتباهه و اب و هواتون بده؟؟

نسبت به شهر ما خب بهشته(خوزستان)

با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم     
بله در جریانم چندسال پیش بودم واقعا شهر بزرگ و خوبی هست و بوده...اگه اشتباه نکنم سال 97 98 اونجا بود ...

اره ما هم یه دوستی از شمال اومده بود اینو میگفت دولت به ما نرسیده خوده این هزینه های کارخونه ها و ایناست مگه نه بودجه ای دولت به ما نمیده 

اهان حالا بهتر متوجه شدم   

چون نوشته بود شهر صنعتی کمی شک کردم

دلیلشو نمیدونی؟ عجیبه

خب خود چس پنداری     هیچکسو جز خودمون قبول نداریم پسر همسایمون رفت از شیراز زن گرفت خانوادش تردش کردن گفتن چرا اراکی نگرفتی     منم داداشم کرمانشاهی میخاست بابام قبول نکرد 

واقعا چقدر زیباست خوش به حالتون واقعا حسودیم میشه چنین آب و هوایی دارید!!!

نه ما که کل سال فقط 2 ماه خنکی داریم که اونم خاک میشه   

2810