2777
2789
خب خود چس پنداری هیچکسو جز خودمون قبول نداریم پسر همسایمون رفت از شیراز زن گرفت خانوادش تردش کرد ...

وایی اتفاقا میگفتن کردها و شیرازی و رشتیا خیلی خوبن😂😂

‌•●{~~}●•  من‌ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما فقط 3ماه تابستون رو گرما داریم بعدش هوا سرده

برای ما برعکسه...

خوش به حالتون...

هم امکانات دارید و هم آب و هوا انشالله خدا بیشترم بهتون بده و آبادتر بشه...

انشالله شماهم همیشه موفق و تندرست باشید   

با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم     
مرسی خوزستان خیلی ثروتمند تر از اراکه ولی متاسفانه بهش نرسید:(((((((

دقیقااا زدید به هدف...

ما فکر کردیم فقط خودمون خبر داریم از این موضوع بگو پس کل جهانو با کاراشون خبر کردن   

دقیقااا همینه نفت و انرژی این کشور با خوزستانه ولی بیشتر خشکش کردن و نابودش کردن متاسفانه!!!

با اینکه ما نابود شدیم بازم میگیم انشالله خدا به همه بده و وضع همه خوب باشه چون طعم نداشتنو کشیدیم

انشالله خدا به همه بده و کسی هیچ وقت فرق گذاشتنو تجربه نکنه   

با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم     
برای ما برعکسه...خوش به حالتون...هم امکانات دارید و هم آب و هوا انشالله خدا بیشترم بهتون بده و آبادت ...

میخوام یه شهری برم که همیشه هوا گرم باشع ولی داغ نه

چنین شهری داریم؟😂

‌•●{~~}●•  من‌ 
میخوام یه شهری برم که همیشه هوا گرم باشع ولی داغ نهچنین شهری داریم؟😂

ای بابا خوشی زده زیر دلت؟؟   

بخدااا ما که توی جهنم زندگی میکنیم قدر شهرایی که شماها زندگی میکنیدو میدونیم...

نکنید اینکارو با شما، ماهم خدا بهمون رحم کرده زنده ایم   

یا ریه هامون پر خاک بوده یا گرمای بالای 50 درجه

خداایی قدر جایی که هستیدو بدونید

خدا موقع تقسیم شانس ما خوزستانیارو یادش رفت حساب بکنه   

ای بابا خوشی زده زیر دلت؟؟ بخدااا ما که توی جهنم زندگی میکنیم قدر شهرایی که شماها زندگی میکنیدو می ...

نه دیگه خوزستان رو نمیگم😂

شیراز چطوره؟ اطلاع ندارید؟

میخوام هوا تابستونی باشه😁

‌•●{~~}●•  من‌ 
نه دیگه خوزستان رو نمیگم😂شیراز چطوره؟ اطلاع ندارید؟میخوام هوا تابستونی باشه😁

شیراز زیاد رفتم آخرین بار سال 97 بودم...

شیراز آفتاب خیلی سوزان و تیزی داره ولی سایه های خنکی داره...

از خاطرات خوبی که دارم اینه که توی کوچه و خیابوناش درخت انار میدیدم!!!

واقعا ایرانمون شهر قشنگ و سنتی زیاد داره و شیرازم یکی دیگشونه ولی نقطه ضعفی که توی کل ایران وجود داره اینه که به هرجا اونطور که باید رسیدگی میشد نرسیدن وگرنه الان یکی از بهترین جاذبه های توریستی کشورمون بود

نه دیگه خوزستان رو نمیگم😂شیراز چطوره؟ اطلاع ندارید؟میخوام هوا تابستونی باشه😁

جایی که شما مدنظرتونه که میخواید هوا شرجی باشه و هم قشنگ باشه فکر کنم شمال هست...

شمال از گیلان و مازندران و اردبیلش گرفته تا گرگانش معمولا هواشون یا بارونیه یا شرجی هم یک موقعایی خیلی گرمه و هم سرد و بارونی...

ولی توی طبیعتی که داره واقعا قشنگه

2810