2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما که خوبیم چرااااااا ولی قبول دارم مرد اراکی فقط با زن اراکی میسازه زن از شهر دیگه رو اذیت میکنیم

خودمم نمیدونم چرا😂

داشتم کامنتای یه پست رو میخوندم اکثرا میگفتن با اراکی ها ازدواج نکنید چند تا شهر دیگه هم بودن فکر کنم اردبیل و قم اگه اشتباه نکنم

‌•●{~~}●•  من‌ 
عه خوش اومدید فتیرم خوردید؟

بله نون فطیرم یادمه خوردم خوشمزه بود ولی آبگوشت و بازار سنتیش با اینکه بیشتر 17 18 سال گذشته هنوز توی ذهنمه...

گرچه چندسال پیشم اومدم ولی خاطرات بچگیم برام یچی دیگست

با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم     

و یک مورد دیگه شهرتون یادمه هم آب و هوا خوبی داشت و هم بافت جذابی...

واقعا شهر قشنگی دارید درود بر شما     

با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم     
خودمم نمیدونم چرا😂داشتم کامنتای یه پست رو میخوندم اکثرا میگفتن با اراکی ها ازدواج نکنید چند تا شهر ...

به خاطر اینه که اراکی با شهر دیگه ازدواج نمیکنه اگرم ازدواج کنه خیلی برخورد خوبی باهاش نمیشه 

2810