2777
2789
عنوان

طول سرویکس سی وچهار برای هفته بیست وپنج کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 68 پست
وای چقد طول سرویکست کم بوده نگفتن بیا سر کلاژ کن؟

من ۳۵ بودم

هفته های بالاتر

شد ۴۰

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

شوخی میکنی؟دکتر سونو با سرویکس ۳۴ گفت سقط میکنی؟مگه دهانه رحمت باز هست؟

دکتر سونو اولش گفت دهانه رحمت داره باز میشه بعد که سونوی واژینال انجام داد گفت نه رحمت بسته هست

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تو هفته ی 18 اگر طول سرویکس زیر 30 باشه، نیاز به سرکلاژ هست. تازه این هم اگر دکتر صلاح بدونه. اکثرا 25 به پایینو سرکلاژ میکنن. بیشتر باشه استراحت و شیاف میدن. 

هفته ی 25 که شما هستی طول سرویکس 34 عالیه 

هرچقد به آخر بارداری میرسی طول سرویکس باید به مرور کم بشه 

خدا ازشون نگزره که اینقد ادمو میترسونن دکتر سونو هم گفت سقط میکنی اینم میگه باید پساری بزاری وگرنه ن ...

خدا لعنتشون کنه

دکترت رو عوض کن

من هفته ۱۸ عوض کردم

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

وای چقد طول سرویکست کم بوده نگفتن بیا سر کلاژ کن؟

نه چون هفته ۲۷ و رد کرده بودم دیگه نمیشد سرکلاژ کرد. تو هفته های ۱۳ و ۱۸ که غربالگری رفتم ۳۶ و ۳۴ بود که گفتن طبیعیه و مشکلی نداره. 

همه دنیام دخترام ❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

برعکس دکتر من اصلا پولکی نیست

تازه وقتی منشی واسه سونو و ازمایش بعد از ۱۰ روز ازم ویزیت میگیره دکترم برگشت میکنه هزینه ویزیتو میگه لازم نیست

واسه این سری هم گفتم دکتر سابقه سرکلاژ دارم بارداری اولم گفت نه لازم نیست سرویکس ۳۶ خوبه واسه ۱۸ هفته

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.
عزیزم تو هفته ی 18 اگر طول سرویکس زیر 30 باشه، نیاز به سرکلاژ هست. تازه این هم اگر دکتر صلاح بدونه. ...

هفته ۱۲  ۳۰ بودگفتند سر کلاژ کن من نکردم الان ۳۴ شده میگن بیا پیاری بزار میترسم اگه نزارم خدای ناکرده مشکلی پیش بیاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا ازشون نگزره که اینقد ادمو میترسونن دکتر سونو هم گفت سقط میکنی اینم میگه باید پساری بزاری وگرنه ن ...

ببر یه دکتر دیگه نشون بده دکتر بارداری پرخطر مثلا حنطوش زاده 

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          
برعکس دکتر من اصلا پولکی نیستتازه وقتی منشی واسه سونو و ازمایش بعد از ۱۰ روز ازم ویزیت میگیره دکترم ...

چقد خوب خدا خیرش بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکتر سونو اولش گفت دهانه رحمت داره باز میشه بعد که سونوی واژینال انجام داد گفت نه رحمت بسته هست

اصلا استرس نداشته باش

هیچی نیست

۳۴ عالیه خواهرم

استرس خیلی خیلی برات بده

من با اینهمه سابقه ی درخشانم بازم توکل کردم بخدا

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.

اصلا تا زیر سی نیاد دهانه رحم بسته هست و مشکلی نداره. اما محض احتیاط بگو دکترت آمپول ریه حتما برات تجویز کنه با آمپولای هفتگی پرولوتون. اونم خیلی خوبه وقتی میزنی هم درد زیر دل و میندازه هم مطمئنی تو اون هفته زایمان نمیکنی. ولی سرکلاژ الان واسه هفته شما خطرهم داره خودش. 

همه دنیام دخترام ❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

هفته ۱۲ ۳۰ بودگفتند سر کلاژ کن من نکردم الان ۳۴ شده میگن بیا پیاری بزار میترسم اگه نزارم خدای ناکرد ...

با سونو واژینال ۳۴ بوده اونم تو هفته ۲۵؟خب اینکه عالیه

واسه چی انقد میترسوننت

هفته ۱۲ ۳۰ بودگفتند سر کلاژ کن من نکردم الان ۳۴ شده میگن بیا پیاری بزار میترسم اگه نزارم خدای ناکرد ...

رفتی سونو واژینال اندازش گفت ؟

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          
اصلا استرس نداشته باشهیچی نیست۳۴ عالیه خواهرماسترس خیلی خیلی برات بدهمن با اینهمه سابقه ی درخشانم با ...

انشالله همین طوره که میگین ممنون از دلگرمیت عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810