ولی میگم دکتر من هفته ۱۸ با سرویکس ۳۶ گفت سرکلاژ اینا نیاز نیست الکی انگولکش نمیکنم.فقط شیاف پروژسترون داده
امپول انوکساپارین دورنافی هم بخاطر مشکل انعقاد خونم میزنم ربطی به سرویکسم نداره
من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اصلا تا زیر سی نیاد دهانه رحم بسته هست و مشکلی نداره. اما محض احتیاط بگو دکترت آمپول ریه حتما برات ت ...
همون دیگه میگم تو هفته ۲۵ سرکلاژ خطرناکه میگه من کارمو بلدم انجام میدم اگه هم میترسی پساری میزاریم امپول پرولوتونم برام نوشته با شیاف همونارو میگیرم استفاده میکنم توکل بر خدا
همون دیگه میگم تو هفته ۲۵ سرکلاژ خطرناکه میگه من کارمو بلدم انجام میدم اگه هم میترسی پساری میزاریم ا ...
به دکتر بگو میترسم از عمل با همدن شیاف و امپول حلش میکنم.🤣
من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.