2777
2789
عنوان

می خوام برم عروسی ولی 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 23 پست
اگه تا ۶۰۰۰ منطقه هم باشی واس پزشکی شانس داری شایدم تا ۷۰۰۰ ولی بقیشو بعید میدونم

حالا اینا مهم نیست اگه نیاوردم همش دخترم فلانه دانشگاه تهران می خونه دکتره 

کوفتشون بشه نمی‌دونم چه مغزیه بچه هامون دارن همشون دانشگاه تاپ 

آرامش ندارم از سال کنکورم تا الان

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشتباه محض میکنی، مگه جنایت کردی که خودتو قایم کنی یا مگه ازشون پول گرفتی بابت درس خوندنت، یا مگه نو ...

هی آره درسته😭

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

حالا اینا مهم نیست اگه نیاوردم همش دخترم فلانه دانشگاه تهران می خونه دکتره کوفتشون بشه نمی‌دونم چه م ...

بابا بیخیالللل تازه سال اولت بوده دختر 

خیلیا بعد ۵ سال پشت کنکورن ولی خسته نمیشنو واس هدفشون تلاش میکنن دیدم که میگم 

همین آدمایی که تو میگی مگه اینا تورو دیدن که اصلا چقد تلاش کردی؟؟؟ مگه میدونن دغدغه تو چیه ؟؟؟

به خدا که نه 

اگه دیدی زیاد بهت پیله کردن خیلی سرد تاکید می‌کنم خیلی سرد جوابشونو بده بگو امسال نهایی داشتم تمرکزمو گذاشتم واس اون عروسی رو هم حتما برو گور بابای حرف مردم بعضیا خدا بهشون دهن داده که فقط زر بزنن 

بابا چشم بهم بزاری کنکور بعدیم رسیده 

فقط تلاش کننننن 

2805
بابا بیخیالللل تازه سال اولت بوده دختر خیلیا بعد ۵ سال پشت کنکورن ولی خسته نمیشنو واس هدفشون تلاش می ...

ممنونممم

خب پس چرا گریه میکنی؟ خوشبختی به این حرفا نیست

آخه من خیلی پایه درس خوبی داشتم بچه درس خون بودم سال آخر نا امید شدم استرس همه اینا بعدم به جز شیراز و تهران جای دیگه ای نزدم