2777
2789

اژ ساعت ۱ تا ۳ صبح هی مفت مامان بغل و بغلش نکردم چون واقعا جون نداشتم دیگه با راه رفتن بخوابونمش باباشم هصبی هست بچه هی میرفت دورش اونم میخواست بخوابه رفت تو یه اتاق دسگه در رو بست بچم نیم ساعت میزد توی در میگفت بابا

اخر سرم من خواب رفتم و  نفهمیدم کی بچم خوابید😢خیلی عذاب وجدان دارم بچم اینقد عصبی شده بود میزد تو سر  خودش و هی پتوش رو میجوید منم خیلی خسته بودم دراز کشیده بودم واقعا عصبی بودم و نتونستم بغلش کنم با عصبانیت باهاش حرف میزدم پستونکش رو با عصبانیت میچپوندم تو دهنش پتوش رو از دستش کشیدم خیلی ناراحتم الانم هنوز بیدار نشده و برای اولین باز کل شب زو واسه شیر بیداز نشده یعنی حالش خوبه؟قهر کرده باهام؟بچم خل نشه بع خاطر این فشار روحی ای که بهش اومد

من و باباش رفتسم خوابیدسم هرکدوم یه طرفی و خونه هم تا یک بود خودش تنها موند هرچی هم اومد سراغ ما محلش ندادیم و دعواش کردیم خیلی ناراحتم اولین بار بود اینکارو کردم واقعا خسته بودم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جانم 

وقتی این تایپک های بارداری یا درمورد بچه رو میبینم ها ذوق میکنم 

دعا کنینن مننم ی روز تیکر بارداری داشته باشم تایپک بارداری بزنم خدایاااااا😭

میانِ‌هَمِه‌گَشتَمُ‌ عاشِق نَشُدَم‌مَن! ‎طُ چِ‌بودی‌کِ‌تورا‌دیدَمُ‌دیوانِه‌شُدَم‌مَن..❥︎..متاهل.‌.💍🧿

دعواش نکن اینجور وقتا خودتو بزن به خواب چراغا و تی وی هم خاموش کن و یه چراغ خواب روشن بذار

همسن کارو کردم ولی چون همیشع با راه رفتن توی بغلم و شعز خوندن میخوابوندمش هی میگفت بغل دیگه تند تند پشت هم میگفت بغل بغل ببغل😔

منم بهش میگفتم خودت لالا کن اذیت شد بچم عادت نداشت بهش توجه نکنم و خودم بخوابم

همه ما این مواردو تجربه کردیم 

بعیده مادری باشه که واقعا هیچوقت عصبی نشده باشه و برخورد با خشم با بچه نداشته باشه 

مادرم انسانه عزیزم از کره ی دیگه ای که نیومدیم

ولی جدا از اینکه بچه ت ناراحت شده تو این سن به هیچوجه وقتی بیداره نخواب عزیزم بچه ست عقل نداره که 

الانم پا شه یادش رفته دیشب چی شده اینقد به خودت سخت نگیر 

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

خب خیلی عادت بدی دادی بهش 

اونجور کمر درد نمیگیری؟ روز بروزم وزنش بیشتر میشه ک...

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
عزیزم😂نگران نباش اتفاقا بعضی وقتا بچه درمقابل داد و بیدادش واکنشی نبینه بهتره

اون داد نزد اتفاقا میمومد سمتون میخندید که باهاش بازی کنیم ما داد زدیم و عصبانی بودیم اون دنبال محبت یود اژ همسن نازاحتم بعد هم دید محلش نمیذاریم میزد تو سر خودش سرش رو تند تند تکون میداد پتوش رو میجوید نگران شدم

وقتی که نمیتونین از پس مسئولیتش بر بیاید چرا بچه دار میشید؟

اون بچه یک سال و نیمش هنوز نشده بعد میگی من بی جونم شوهرم عصبی؟

دو روز دیگه بزرگتر بشه و به مشکل بخوره میخواید همیجوری طردش کنید؟

وقتی پای بچه وسطه یعنی یکی از شما دوتا باید شیفت وایسته اون یکی بخوابه دوباره برعکس بشه هیچ بهونه ای هم نباید باشه

بچه توی اون سن رو حتی پنج دقیقه تنها نذارید

2810