2777
2789
عنوان

بارداری

123 بازدید | 12 پست

سلام دخترا کسی میدونه قبل پریودی هم مشخص میشه بارداری مثلا یک هفته مونده به پریودی با ازمایش یا بی بی چک کدومش 

ممنون🙋🏼‍♀️

تعداد رای : 4
نظرسنجی
1
3
75%
2
1
25%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیبی چک ک زیاد اعتباری نیس ولی  اگه لقاح زود انجام شده باشع تو ازمایش ممکنه نشون بدع 

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰
آزمایش ۱۰ روز بعد از لقاح نشون میده بی بی چک در بهترین شرایط معمولا دوهفته

نمیتونم تحمل کنم نمیدونم چطوری زودتر بفهمم ۱۹ دهم باید پری شم چهار روز دیگه لطفا دعا کنید برام مثبت باشه🥲

کسی هست جواب بده

گلم درخواست بده لینک گروه اقدام ب بارداری روبفرستم بیا اونجا ب سوالای همدیگه جواب بدیم 

گروه اقدام و بارداری داریم خوشحال میشم عضو بشید دور هم این روزارو بگذرونیم.لینک رو هرکی خواست بگه بفرستم 
من تو اقدامم. لینک میخوام. درخواستم بلد نیستم بدم

من درخواست میدم قبول کن

گروه اقدام و بارداری داریم خوشحال میشم عضو بشید دور هم این روزارو بگذرونیم.لینک رو هرکی خواست بگه بفرستم