2777
2789

میگه چون مذهبیا به من میگن غیر مذهبی 

غیر مدهبیا بهم میگن مذهبی

میگه من وسط این دو دستم هیچ کی قبولم نداره😂😂

تازه رفته به این مدرسه و خیلی تنهاست.

راستی ۱۵ سالشه

چه بساطی داریم😊

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا ربطی به عقاید نداره دخترتون خودش مهارت دوست یابی و روابط عمومیش پایینه

وگرنه خواهر من مذهبیه کلی دوست غیر مذهبی داره خوش و خرم چندین ساله

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

چه ربطی داره 

شاید دلیل دیگه ای داشته باشه مثلا درونگرا باشه 

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃

من خودم اینجور بودم . دخترم هم اینجوره ۱۲ سالشه 

دقیقا مذهبی جمعهای غیر مذهبی هستیم و غیر مذهبی جمع مذهبی . 

یکی از نکات موفقیتمون که خودم اجرا کردم و به دخترام هم یاد دادم اینه که اصلا دخالت نکنن توی عقاید بقیه . حتی توی فامیل هم همه با ما راحت ارتباط میگیرن چون به قسمت شخصی عقاید که کاری به ما نداره گیر نمیدیم مثل حجاب داره نداره نماز میخونه نمیخونه . ولی مثلا اگر کسی سگ داره نه چون ما اعتقاد دیگه ای داریم و نمیخوایم توی اون محل باشیم . 

و این که به دخترم میگم با جنبه های دیگه اخلاقت جلبشون کن . این که به اندازه یک نوجوان مدرن فکر میکنی و بر عکس چیزی که بقیه فکر میکنن عقب افتاده نیستی . مثلا دوستم درباره کلاس موسیقی که میره حرف میزنه یا توی مسائل درسی کمکشون میکنه . و اتفاقا این باعث میشه که اونا متوجه بشن یک انسان مذهبی می تونه متعادل هم باشه . 

به نظرم این که دخترتون نتونسته دوست پیدا کنه به خاطر بقیه ویژگی های شخصیتش هم هست فقط عقاید نیست . خصوصا که مذهبی ها معمولا همه طیف مذهبی رو راحت می پذیرن در جمع خودشون

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

منم اینجوری بودم

ولی برعکس با دوطرف دوست بودم😂یعنی دوستهام یا شالشونو باید بذارم ته سرشون یا ازون حزب الهی هان😂😂

ولی خب یه چیز جدی بگم اینکه هویت آدم تا مشخص نشه برای خودش حدود و افکارش رو مشخص نکنه همینه. هویت یعنی چی؟ یعنی من شناختی از خودم داشته باشم که من کیم.

و دیگه اینکه از دین باید اطلاعات داشت؛ وگرنه توی این دوره زمونه اگه بخوای فقط دلخوش باشی یه نماز میخونی دووم نمیاره. عقایدشو وقتی درست بسازه خط قرمز هاش مشخص باشه اونوقت به یه جهان بینی مشخص و هویت ثابت میرسه که این مطلوبه. اینهمه رو نوشتم چون خانواده های بنظرم سنتی معمولا آسون میگیرن همه چیز رو ولی دینداری و زندگی به همین سادگیا نیست.