2777
2789

چطوری خاموش میشه چرا دکمه قفلشو فشار میدم خاموش نمیشه 

اپ استور میرم بدون فیلت.رشکن هرچی سرچ میکنم میاره ولی عکسای برنامه هارو درنمیاره برام 

بیاین ی توضیحاتی دربارش بدین تروووخداااا

😂😂😂😂 یادم اومد ب خودم تازه ایفون خریده بودم بعد بلدنبودم روشنایی صفحه رو کم و زیادکنم انقد میگشتم دنبال این برنامه هاش 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکت باشه اما چه اجباریه این همه هزینه کنیم برا گوشی که هیچی ازش سر درنمیاریم و خیلی از برنامه های ایرانی رو اجرا نمیکنه که فقط بگیم آیفون داریم این پول رو میدادی بهترین گوشی سامسونگ لذتش هم میبردی واقعا چیه آیفون که همه آرزوش رو دارن فقط چون بگم ماهم آیفون دستمون هست

مبارکت باشه اما چه اجباریه این همه هزینه کنیم برا گوشی که هیچی ازش سر درنمیاریم و خیلی از برنامه های ...

اینقدر عقده ای خداروشکر نیستم ک ب قول شما کلی هزینه کنم برا اینکه فقط بگم ایفون دارم خداروشکر خیلی چیزا دارم که نخوام بگم آیفون دارم🤣😂

چون علاقه ی زیادی ب عکس گرفتن دارم آیفون خریدم چون دوربینش با هیچ گوشی دیگه ای قابل مقایسه نیست 

در ضمن موضوع تاپیک من خیلی متفاوت تر از بحثیه ک الان شما اوردین

مبارکت باشه اما چه اجباریه این همه هزینه کنیم برا گوشی که هیچی ازش سر درنمیاریم و خیلی از برنامه های ...

بکر نمیکنم در مقامی باشیم که درمورد مدل گوشی مردم تعیین تکلیف کنیم

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
2810