2777
2789
عنوان

تا حالا کسی عاشقتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره پول راهشو میرفتیم شام میخوردیم بعد پیاده میرفت خونشون.خونشون خ دور بود

گفت خودکشی کرده بعد اومد دانشگاه دیدم دستاش بام پیچیه

واسم عکس و فیلم خودش رو سیدی کرده بود با آهنگ

خاهرش لباس بافته بود واسم با گل سرخ میاورد واسم

همش واسم ترانه میخوند 

تا خونه همراهیم میکردو..

اره

جونشو برام میداد.. صبح تا شب کار میکرد ی خنده من دنیارو بهش میداد.. رابطمون چ عاطفی چ جنسی بعد از 12سال شبیه روز اول بود.. تمام مراسما حتی اگ جیبش خالی بود برای من سنگ تموم میزاشت.. با خندم میخندید با دردم اشک میریخت.. با وجود همه خستگی وقت برامن داشت وقت برا تفریح و گردش داشت.. دنیامون رنگی بود.. ما چیزی ب اسم حوصله سررفتن نداشتیم.. عشق بود و عشق بود و عشق

و اخرش... زن دوم... خیانت.. یه خونه خراب کن.. 

نگم نگم نگم... جوری ک یسال نشده اسمم یادش نیس

ارهجونشو برام میداد.. صبح تا شب کار میکرد ی خنده من دنیارو بهش میداد.. رابطمون چ عاطفی چ جنسی بعد از ...

اولای متن پیامت خیلی خوشحال شدم لبخند زدم ولی این خط آخر پیامت مو به تنم رو سیخ کرد باورم نمیشه یعنی دیگه جدا شدین؟

زندگی کن و نگران هیچی نباش؛ چون نویسنده خداست! 🌱
اولای متن پیامت خیلی خوشحال شدم لبخند زدم ولی این خط آخر پیامت مو به تنم رو سیخ کرد باورم نمیشه یعنی ...

ن عزیز جدا زندگی میکنم ولی هنوز جدا نشدیم

ایشون هرشب با عشق جدیدش استوری میزاره.. 

نمیدونم.. فقط سپردم ب اون بالایی

ن عزیز جدا زندگی میکنم ولی هنوز جدا نشدیمایشون هرشب با عشق جدیدش استوری میزاره.. نمیدونم.. فقط سپردم ...

قربونت برم می‌دونم خیلی سخته مطمئن باش خدا جواب این ظلم رو میده نگران نباش امیدت به خدا باشه 

زندگی کن و نگران هیچی نباش؛ چون نویسنده خداست! 🌱