2777
2789

دیروز رفته بودیم دادگاه بعد وکیل شوهرم به قاضی گف که صورت جلسه رو بدین امضاکنیم قاضی کاغذ و داد اونا امضاکردن بعد حدودا۲۰تا کاغذکه دست وکیل شوهرم بود اون صورت جلسه گذاشت روی اون کاغذای داد من امضاکردم حالا میترسم که زیراکن کاغذاکاربون بزاره امضام بیوفته روکاغذخالی بعدبنویسن ک من مهریمو بخشیدم بنظرتون همچین چیزی امکان داره آخه خیلیم استرس داشتن وبراامضاکردن خیلی عجله داشتن

خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲

رفتم قاضی خودش نبود دستیارش گف داخل دادگاه همچین چیزی امکان نداره ولی میگم ازاوناهیچی بعید نیس یه وقت کارتون میزارن امضام میوفته الکی مینویسن ک مهریمو بخشیدم چون ازاون روزم شوهرم خیالش خیلی راحت شده😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید قشنگ بخونی امضا کنیچی رو امضا کردی

نمیدونم که به قاضی گف صورت جلسه رو امضامیکنیم گف اره گفت بده امضاکنیم بعد اونو گذاشت رو کاغذای خودش منم امضاکردم😔نخوندم ک ببینم چیه

رفتم قاضی خودش نبود دستیارش گف داخل دادگاه همچین چیزی امکان نداره ولی میگم ازاوناهیچی بعید نیس یه وق ...

فکر نمیکنم ی وکیل بیاد کار غیرقانونی انجام بده بعدم فقط امضا تیس ک باید خط خودت باشه محضری هم تایید بشه

فکر نمیکنم ی وکیل بیاد کار غیرقانونی انجام بده بعدم فقط امضا تیس ک باید خط خودت باشه محضری هم تایید ...

واقعا آخه میگن بایه امضاهرکاری میکنن😔😔😔

نه اصل امضا لازمهاونم فقط دفترخونه باید بری

انقد استرس گرفتم قاضی هم اونجانبودبرم بهش بگم یه نفرگف بایه امضاهرکاری میکنن دفترخونه لازم نیس😔😔😔

ولی شمام از الان دقت کن چی رو امضا میکنی حتی شده چند بار بخون زیر برگه رو هم نگاه کن ب قول خودت کار ...

انقد استرس داشتم تودادگاه یادم رف بخونم😔😔😔

2810