2777
2789
عنوان

سلام بچه ها می‌خوام مرغ درست کنم عصاره الیت خریدم چ موقع اضافه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 73 پست
نمی‌دونم بعضی ها چیکار میکنن مرغشون زرد رنگ میشه

مرغ رو با اب و مقدار تقریباً زیادی زردچوبه میزارن بپزه

کاملا زرد میشه 

یا موقع سرخ کردن زعفران و زردچوبه زیاد میزنن 

عزیزم عصاره نریز 

بیشتر واسه غذا هایی که گوشت و مرغ ندارن استفاده میشه 

یه مزه بدی به خورشتت میده ها ،کاملا مشخص میشه 

از من گفتن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید من چون تازه عروس هستم هنوز آشپزی خوب یاد نگرفتم .. اول گوشت ها رو تفت بدم بعد زردچوبه و نمک ...

نه اول وقتی خام هست دستکش دستت کن حسابی با زردچوبه و زعفرون ماساژ بده بزار ی ساعت بمونه بعد سرخش کن 

بعد بقیه چیزایی ک گفتم

میتونی روشم هویج و فلفل دلمه ایم بریزی

دوست قشنگم میشه برام دعا کنی منم مامان شم  
هوو فرق داره.این یک ازدواجه با دوتا زن همزمان.

خب میشن هووی هم دیگه همزمان و قبل و بعد نداره مجید دلبندم

عاشقانه ای برای دخترم!😊❤ ‌‌‌‌‌‌‌‌.                                               در سنت من آزادی معنای دیگری دارد.پس تو آزادی!آزاد در اندیشه...آزاد در بیان احساسات...و آزاد از تمام زنجیرهای پوسیده ای که سالهاست گلوی دختران را خفه کرده است!                        تو آزادی برای نشاندن پررنگترین لبخندهای دنیا برروی لبانت!      تو آزادی برای شکستن تمام سدهایی که راه موفقیت تورا میبندن! اما....اما فراموش نکن!همین لبخندهای دلبرانه ات که هوش از سر مادرانه ام می برد،حرمت دارد...!آن را روانه هر که از راه رسید نکن !دنیا را زیبا ببین اما حواست باشدگاهی گرگها هم لباس میش به تن دارند! خوب حواست باشد که احساساتت به تاراج نرود!دخترم،زیبایی تو حرمت دارد. تپش های قلبت را کنترل کن که با هر تعریف از زیبایی تو تندتر نتپد و خون را در گونه های تو نپاشد!دخترم باز هم تو آزادی! اما در سنت من آزادی برای تو نجابت،موفقیت،و اعتماد به نفس واقعی می سازد،مراقب باش که به غرور و عزت نفس تو خدشه ای وارد نشود! آزاد باش اما لطفا به سنت من! آزادی را در بی بند و باری و عقاید روشنفکرانه این روزها اشتباه نگیر،تو آزادی و اینها فقط حرفهای عاشقانه ی یک مادر نگران است.                                                                          همین❤
مرغ رو با اب و مقدار تقریباً زیادی زردچوبه میزارن بپزهکاملا زرد میشه یا موقع سرخ کردن زعفران و زردچو ...

خوب زعفران رو مگه نمیگن دقیقه آخر بزن یعنی وقتی سرخ کردم زعفران هم ب همراه زرد چوبه اضافه کنم ؟؟ 

خوب زعفران رو مگه نمیگن دقیقه آخر بزن یعنی وقتی سرخ کردم زعفران هم ب همراه زرد چوبه اضافه کنم ؟؟

یکم اول وقتی خامه بزن

بالا گفتم دیگه یکمم آخر پخت بریز

دوست قشنگم میشه برام دعا کنی منم مامان شم  
آها ممنونم ازتون من مرغ رو اینجوری درست میکنم بنظرت خوبه ...اول گوشت ها رو تفت میدم می‌زارم خشک بشه ...

خوبه ها

ولی من مستقیم میزارم تو اب که بپزه 

ولی هرکاری میکنی یه چوب دارچین بزار توش ک بوی ضحم نده اخرشم چوبو در بیار 

خدایا خودت جور کن بتونم خونه دار بشم🥺
عزیزم گفتم توی فرهنگ ما بین رسوم ما نگفتم؟هرجایی فرق داره قرار نیست همه مثل هم باشن دلبندم.

خب دیگه تو رسوم مام اینجوری معنیش شاخ درنیار🙄

عاشقانه ای برای دخترم!😊❤ ‌‌‌‌‌‌‌‌.                                               در سنت من آزادی معنای دیگری دارد.پس تو آزادی!آزاد در اندیشه...آزاد در بیان احساسات...و آزاد از تمام زنجیرهای پوسیده ای که سالهاست گلوی دختران را خفه کرده است!                        تو آزادی برای نشاندن پررنگترین لبخندهای دنیا برروی لبانت!      تو آزادی برای شکستن تمام سدهایی که راه موفقیت تورا میبندن! اما....اما فراموش نکن!همین لبخندهای دلبرانه ات که هوش از سر مادرانه ام می برد،حرمت دارد...!آن را روانه هر که از راه رسید نکن !دنیا را زیبا ببین اما حواست باشدگاهی گرگها هم لباس میش به تن دارند! خوب حواست باشد که احساساتت به تاراج نرود!دخترم،زیبایی تو حرمت دارد. تپش های قلبت را کنترل کن که با هر تعریف از زیبایی تو تندتر نتپد و خون را در گونه های تو نپاشد!دخترم باز هم تو آزادی! اما در سنت من آزادی برای تو نجابت،موفقیت،و اعتماد به نفس واقعی می سازد،مراقب باش که به غرور و عزت نفس تو خدشه ای وارد نشود! آزاد باش اما لطفا به سنت من! آزادی را در بی بند و باری و عقاید روشنفکرانه این روزها اشتباه نگیر،تو آزادی و اینها فقط حرفهای عاشقانه ی یک مادر نگران است.                                                                          همین❤

عزیزم ببین زعفران بجوشه بوش و مزه خوبش تا حد زیادی میره 

منظور دوستان درسته 

میگن وقتی آب خورشت یا سسش رو تازه میخوای بریزی تا بپزه زعفران نزن ،مزه ش میپره 

یکی دو دقیقه آخر پخت بزن 

ببین اگه مرغت گرمه و خامه ،دیدی برا جوجه کباب اینا مرغ رو مزه دار میکنن ؟اونطوری کن

میتونی به مرغت زعفران و نمک بزنی و پیاز خلالی شده یه ساعت بمونه و بعد سرخ کنی 

همون پیاز هارم برای سس مرغت سرخ کنی مزش فوق العاده میشه