2777
2789
ادله منظور و دلیل محکمه پسند مثل نازایی، جنون، زنای اثبات شده، زندان بیشتر از دوسال یا سوسابقه و درو ...

اخه میکن مرد‌‌ به راحتی طلاق میده 

توافقی من قبول نکردم چون من طلاق نمی خوام بگیرم 

در واقع به خاطر اینکه خانواده اش منو و خانواده ام را دوست ندارن 

یعنی اصلا مشکلی نداشتیم بی هیج علتی طلاقم میدن 

گفتن با دوتا سکه تموم کنیم طلاقش بدیم 

منم راضی نشدم گفتم یا تموم مهربه مو بده طلاق بده یا برگرد به زندگیت بیا دنبالم طلاق نگیریم ریش سفید اینا فرستادیم جلو نیومد باز منم مهریه مو اجرا گذاشتم هنوز تکلیف مهریه مشخص نشده 

هزینه سنگین مهریه هست مرد باید مهریه بده وگرنه نمیتونه طلاق بده علاوه بر اون نحله و اجرات المثل هم ه ...

نه مبخواد مهریه بده نه برگرده زندگیش

مهریه مجبور هس بده ولی اگه بگه طلاق نمیدم 

زیر عقد بمونم در مقابلش منم بخوام تمکین کنم اون نخواد 

برا همین بلاتکلیفی می تونم درخواست طلاق بدم دیگه اره ؟

مثلا نفقه مو پرداخت میکنه‌ ولی جز نفقه باید مسکن هم تهیه کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هزینه سنگین مهریه هست مرد باید مهریه بده وگرنه نمیتونه طلاق بده علاوه بر اون نحله و اجرات المثل هم ه ...

گفته بود راننده هستم ماهی ۷ تومن درامد دارم برای اعسار

چیزی به اسمش نباشه ولی ماشین ، مغازه اینا انتقال داده باشه 

قبل یک ماه ، تو بورس هم سرمایه داشته باشه ولی اعلام نکرده باشه 

گردش حساب اش هم خوب باشه قاضی بهش گفت مدرک کافی نداری برا همین شاهد هاش اجازه نداد حرف بزنن 

به منم گفت پرونده اش رد شده حالا جلسه بعد اون باز اعتراض زده 

باید راست بگه یا بره زندان یا که چی اگه اعسار زدن به نظرت 

قبلش چند سکه میکیرن قاضی هم باور میکنه دروغ گفته 

و اینکه طلاق توافقی نباشه مراحل طلاق دادخواست دادن از داذگاه چطور هست اگه توافقی نباشه به مشاور نمی ...

اگه بدون دلیل باشه مشاوره میفرسته اونم نهایت شش ماه میشه میتونن جلسات رو شرکت نکنن 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

من فقط اینو شنیدم که اگه مرد بخواد طلاق بده و بدون دلیل باشه باید بخشی از اموالش و بده به زنش 

دقیق نمیدونم چقدر ولی تو سند ازدواج هم نوشته  

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه بدون دلیل باشه مشاوره میفرسته اونم نهایت شش ماه میشه میتونن جلسات رو شرکت نکنن

خیلی متشکرم گلم ببخش سوال زباد کردم اذیت کردم 

یه سوال هم دارم اگه مشاور نیاد چی میشه برا توافقی اجباری هس

برا این طلاق ما اجباری نیست یعنی ؟

من فقط اینو شنیدم که اگه مرد بخواد طلاق بده و بدون دلیل باشه باید بخشی از اموالش و بده به زنش دقیق ن ...

اره ولی اون‌‌‌ شامل بعد ازدواج میشه مثلا ۱۰ سال اینا زندگی کرده باشی 

ببخشید قضیه رو کامل نگفتی حالا فهمیدم چی هست.

نگاه همسرت لازم نیست اینقدر فیلم بازی کنه قضیه ساده تر هست هیچ مال و اموالی ازش نمیگرن. اون میخواد طلاق بده قاضی شرایط میذاره مثلا 10 سکه پیش و شش ماه یک سکه و اگه نتونه بده یا نخواد درخواست طلاق رد میشه. چون خودش میخواد طلاق بده اعسارش رد میشه. 

اما اگه تو درخواست مهریه کنی قضیه برعکس میشه  نهایت سالی یکه سکه یا 18 ماه یک سکه قسط میبندن. اینجا با اعسار میتونه اقساط رو به تعویق بندازه اما نمیتونه شونه خالی کنه.

در مورد ادامه زندگی اگه تو حاضر به تمکین باشی دادگاه فرصت تهیه مسکن و لوازم زندگی به همسرت میده و تو این مدت میتونی از حق حبس استفاده کنی اگه تو مدت مقرر نتونه یا نخواد بلوازم زندگی فراهم کنه انوقت حق طلاق و مهریه اقساطی رو به تو میدن. 

البته این ها زمانبر هست و در هر مرحله ای همسرت حاضر به زندگی بشه همه چیز رد میشه.

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
خیلی متشکرم گلم ببخش سوال زباد کردم اذیت کردم یه سوال هم دارم اگه مشاور نیاد چی میشه برا توافقی اجبا ...

نه اجباری نیست فقط پول مشاوره رو واریز میکنه و مدت زمان جلسات طی میشهو نیاز به نظر مشاور نیست. فقط طولش میدن

ببخشید قضیه رو کامل نگفتی حالا فهمیدم چی هست.نگاه همسرت لازم نیست اینقدر فیلم بازی کنه قضیه ساده تر ...

چقد کامل گفتی عزبزم مرسی منکه بخاطر بلاتکلیفی مهریه مو اجرا گذاشتم بعد از تکلیف مهریه باز هم داذخواست طلاق از طرف زوج باشه و مهربه هم قبلش قسط بندی شده باشه بازم تو قسط بندی مهریه تاثیر داره که دادخواست از طرف اونه یا دیگه قبلا تعیین شده 

ربطی نداره 

و اینکه برا همه سالی یه سکه میشه؟ حتی با وجود گردش حساب زیاذ

انتقالی هایی که داده در نظر کرفته بشه یه بار هم پرونده اش رد شده بشه 

نه اجباری نیست فقط پول مشاوره رو واریز میکنه و مدت زمان جلسات طی میشهو نیاز به نظر مشاور نیست. فقط ط ...

اهان مرسی عزیزم برا رفتتن داذگاه پیش فاضی 

قاضی خودش هم از ما نمیخواد حرف بزنیم یا چی میپرسه تو داذگاه 

ببخشید قضیه رو کامل نگفتی حالا فهمیدم چی هست.نگاه همسرت لازم نیست اینقدر فیلم بازی کنه قضیه ساده تر ...

تو این مدت اون می تونه اجازه ازدواج بگیره منم زیر عقد نگه داره 

در حالی که من حاضر به تمکین باشم همچنین غلطی میتونه کنه

عزیزم معذرت میخوام سوال زیاد می پرسم 

برا تهیه مسکن من شکایت ترک انفاق باید کنم 

یا چه شکایتی که ثابت شه زوج نه میره طلاق میده نه میاد سر زندگیش دنبالم برا این بلاتکلیفی چه شکایتی میشه

چقد کامل گفتی عزبزم مرسی منکه بخاطر بلاتکلیفی مهریه مو اجرا گذاشتم بعد از تکلیف مهریه باز هم داذخواس ...

در مورد اجرا گذاشتن مهریه شما اشتباه کردی. اگه قسط بندی بشه دیگه از نظر دادگاه پرداخت شده محسوب میشه و خیلی راحت میتونه درخواست طلاق بده. معمولا تو مشاوره حقوقی، مهریه رو برای آخرین مرحله نگه میدارن. همیشه گفتیم سریع از مهم ترین مهره تون استفاده نکنید. 

بله هرچقدرم پولدار باشه و تمکن داشته باشه بازم همون یک سکه هست و مال اموال ازش نمیگرن به خصوص که تو عقد هستید. 

توجه کن زوج و زوجه فرق نداره رویکرد قانون به شکلی هست که طلاق رو برای هر دو طرف سخت کنه. اگه مرد درخواست بده باید کلی هزینه کنه اگه زن درخواست بده برعکس هیچی بهش نمیدن. 

چرا قبل صدور حکم باید صحبت کنید و دلایلتون و نظرتون رو بگید. آخر سر همه رو بیرون میکنه حتی وکیل ها و خانواده ها رو و زن و شوهر تنها میشن با قاضی.

به نظرم تو این مورد شما نباید کاری میکردی و فقط میشستی تماشا میکردی که اون بره دادگاه و تو دادگاه میگفتی طلاق نمیخوام تا قاضی بیشتر تحت فشارش بذاره انوقت قاضی بیشتر هوات رو داشته میشد. 

راستی اگه شما درخواست مهریه دادی احتمال اینکه اعسارش برای یه مدت پذیرفته بشه هست.

2810