2777
2789
عنوان

راز جوانی جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما کاربر آسمان میشناسی؟آخه دیدم تو تاپیک یکی از دوستان گفتین کمکش کردین منم میخواستم کمک کنم ...

سلام عزیزم کمک نکن فک کنم دروغ میگه من خیلی کمکش کردم ولی چند تا کاربر کامنت گزاشتن فهمیدم خیلی وقته اینجاس و همش در حال ناله کردن هست .یه سری حرفاش راسته ولی برو کل تاپیک هاشو بخون همش میگه فلان چیز پسرم خواست گرفتم زدمش کلی کاربر هم بهش کمک میکنن دلسوزی میکنن مثل من.به نظرم دروغ میگه.ده تا کاربری شو تعلیق کردن ولی باز میاد

اخه ی جا گفتین همسرتون فک کنم دیدش آره؟

اره من خیلی کمک کردم از طرف هم خودم هم هییت برادرم همسرم هم رفت من به خواهرش کمک کردم که شوهرش فوت شده خودشو ندیدم شوهرم اونجا رفته بود ببین جوان هست نمیره سرکار بهونه میاره اینجوری پول درمیاره همه تاپیکاش بخون یبار میگه موز نخوردم یبار میگه دوچرخه نداره یبار میگه اسکوتر

اخه ی جا گفتین همسرتون فک کنم دیدش آره؟

ببین تو اگه بخوای صدقه هم بدی بهش نمی‌رسه که چون هم شوهر داره هم مادرشوهر پدرشوهرش هستن بالاسرش هم جوونن میتونن کار کنن پس بی عار هستن جفتشون

ببین تو اگه بخوای صدقه هم بدی بهش نمی‌رسه که چون هم شوهر داره هم مادرشوهر پدرشوهرش هستن بالاسرش هم ج ...

مرسی عزیزم فقط خواستم بدونم واقعا همینقد ک میگه بدبخته و شوهرش بده؟ واقعا آدم تو کاره بعضیا میمونه

مرسی عزیزم فقط خواستم بدونم واقعا همینقد ک میگه بدبخته و شوهرش بده؟ واقعا آدم تو کاره بعضیا میمونه

ببین اینکه خونه مادرشوهرش هست شاید راست بگه ولی مگه میشه شوهرش جوون هست سرکار می‌ره اونوقت لنگ یه جفت کفش باشه .پدر بزرگ مادربزرگم هم که هستن خودشم جوونه تن به کار نمیده این خانوم