2777
2789
عنوان

بیاین از خاطره شب اول عقدتون بگید

417 بازدید | 33 پست

من شب اول خودم روی تخت خوابیدم جای شوهرم روی زمین پهن کردم

مثل بید میلرزیدم وسرم زیر پتو کرده بودم تا یه کم گیچ شدم اومد بالای سرم چنان جیغی کشیدم که انگار ...😅😅

از ترسش گفت دستشویی کجایه و رفت دستشویی

مامان و بابام تا صبح نخوابیدن

باز خوابیدم که اومد با ناز و نوازش و...گفت دوست دارم بیای کنارم بخوابی و قول داد کاری جز بغل نکنه

که کم کم ...البته رابطه کامل نداشتیم تو عقد و صبح تموم شد و وقتی خودمو تو آینه دیدم آنقدر ناشی بود زده بود لبامو سیاه و کبود کرده بود ولی که چقدر همه بهمون می‌خندیدن یادش بخیر

شما چی خاطره ای دارین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چ پر رو هستن پسرا 

باورم نمیشه همین شب اول ب بسم الله شروع کرد 

البته اگر از قبل دوست بودید اوکی بود ولی اگر سنتی بودید

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

ینی قول داد کاری جز بغل نکنه و کرد؟😐واقعا مردا موجودات غیرقابل اعتمادی هستن

اره ما سنتی ازدواج کردیم و جز چند بار با هم حرف زده بودیم شناختی از همدیگه نداشتیم و تا صبح نخوابید وکارش که تموم شد ساعت ۶_۷صبح بود خوابید تا ۹مامانم بیدارمون کرد

2810