2777
2789
عنوان

بیاین ایده واسه تغذیه مدرسه اوردم

128 بازدید | 12 پست

ازونجایی که دارم مادر میشم😐😂(مجردم دوستان ولی از ابجیم و بچه فامیلمون نگهداری میکنم) 

ی سری ایده مناسب اوردم برای تغذیه مدرسه بچه هاتون.(البته همون لقمه سنتی پنیر و ی هویج درسته بسیار هم پسندیدس و خیلیم خوبه. ولی اگر مادران دغدغه مندی هستید که خب) 

بچه ما 8سالشه و دومه. اینا چیزاییه که من شب و گاهیم صبحا براش اماده میکنم که فردا ببره

شنبه: نون تست یکم برشته و کره فندق و عسل (نوتلا هم اگه دارید خوبه) یا کره بادوم زمینی. چون شنبه کلا روز رو مخیه ی چیزی بدید که خوششون بیاد و انرژی بگیرن. همراه با سیب و یدونه نارنگی. 

یکشنبه: لقمه تخم مرغ ابپز یا سیب زمینی. یا نون و پنیر و گردو یا سبزی با پفیلا یا بیسکوییت ترد نمکی و یدونه نارنگی

دوشنبه: اگه غذاتون نونی بوده مثل کتلت یا کوکو که همونو بذارید. ولی اگه نه من کره بادوم زمینی و نون تست و موز حلقه شده و عسل میذارم. با یدونه نارنگی

سه شنبه: کیک خونگی یا بازاری و شیر یا شیر کاکائو و بازم نارنگی. پنکیک هم خوبه. میتونید ی امروزو پول بدید از بوفه مدرسشون خرید کنن تفریحی

چهارشنبه: کره و مربای هویج و گردو. یا کره و عسل و کره گردو. موز و عسل یا خرما لای نون تست با چوب شور یا بیسکوییت ترد نمکی و سیب و نارنگی🥰

خداوکیلی من زن زندگی نیستم؛ مادر زندگیَم😂

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قفلی زدی رو نارنگی

اخه نارنگی دوست داره😂کلا خیلی میوه راحتیه و خوردنش دردسر نداره 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟
2805
شاید برات جالب باشه ولی پسر من اکثر اینا رو نمیخوره 😅😅

کره فندق و بادوم و اینا چی؟؟ اینا که خیلی از بچه ها خوششون میاد. مخصوصا کره بادوم درختی رو خییلی دوست داشت چون شیرینه خودش و کلا خوش طعمه

کره فندق و بادوم و اینا چی؟؟ اینا که خیلی از بچه ها خوششون میاد. مخصوصا کره بادوم درختی رو خییلی دوس ...

نوچ اصلن.. یه دو روزی همون نارنگی رو خورد که دیگه اونم نمیخوره

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
پس چیکار میکنه تو مدرسه؟ 😂

هیچی نمیخوره😔😔😔😔

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
کره فندق و بادوم و اینا چی؟؟ اینا که خیلی از بچه ها خوششون میاد. مخصوصا کره بادوم درختی رو خییلی دوس ...

نه اصلا نمیخوره 

نارنگی ،خیار،شلیل ، آلو ،خرما،گردو ،مغزیحات ،لقمه نون پنیر ،لقمه تخم مرغ،ساندویچ فلافل ،ناگت ،سیب زمینی سرخ شده ،ماکارونی گاهی ،پنکیک 

اینجور چیزا رو میخوره 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه اصلا نمیخوره نارنگی ،خیار،شلیل ، آلو ،خرما،گردو ،مغزیحات ،لقمه نون پنیر ،لقمه تخم مرغ،ساندویچ فل ...

خب خوبه. بزرگتر که بشه اشتهاش زیاد میشه😁

من خودم کلاس اول لب به لقمه هام نمیزدم. همیشه موقع جلسه مامانم با قیاقه عصبانی و ی بغل نون پنیر کپک زده که تو جامیز گذاشته بودم میومد سراغم😂بعدش که رفتم راهنمایی دیگه زجه میزدم که ماماننن تروخدا لقمه بگیر ببرم اونم نمیگرفت😂خودم هر چی داشتیمو میبردم با ی میوه 

هیچی نمیخوره😔😔😔😔

عیبی نداره یکم بزرگتر بشه اشتهاش خوب میشه

منم همینجوری بودم. کیف و جامیزم پر از میوه ها و لقمه های نخورده ی کپک زده بود😂😂

خب خوبه. بزرگتر که بشه اشتهاش زیاد میشه😁من خودم کلاس اول لب به لقمه هام نمیزدم. همیشه موقع جلسه مام ...

😅😅😅در روز چندتا از اینا میذارم یکی دوتاش رو بخوره خوبه 

مامانت انتقام سخت ازت گرفت 🤣

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40