2777
2789
عنوان

خانوماااا

45 بازدید | 9 پست

امروز تولدم بود ولی کسب تبریک نگف حتی مامان و بابام و داداش وابجیم حتی بعضی دوستام هیچکی میخام کنکور بدم ک از این وضع گوه در بیام ولی نمیخونم میدونم ک باید بخونما ولی نمیخونم میدونم ک باید شب زود بخوابما ولی نمیخوابم دلم ی اراده ی آهنی میخاد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

وای اشتباه منو نکن من الان چقدر حسرت اون روزامومیخورم که کاش میشستم واسه کنکور میخوندم واسه خودم کسی میشدم مثل دختر همسایمون که الان دکتره و همه عزتو احترامش دارن ولی من چی توام اگه الان از فرصتی که داری استفاده نکنی بعدا حسرتش برات میمونه نهایتش در بهترین حالت ممکن مثل من میخوای یه شوهر کنی و یه زندگی معمولی داشته باشی الانم یه تولده دیگه کسی تبریک نگفت که نگفت مهم نباشه برات اگه درآینده واسه خودت کسی بشی مطمئن باش همه جدا جدا برات تولد میگیرن پس قدر الانتو بدون دیگه این موقعیت برات پیش نمیاد دختر

وای اشتباه منو نکن من الان چقدر حسرت اون روزامومیخورم که کاش میشستم واسه کنکور میخوندم واسه خودم کسی ...

بخدا تو موقعیتی ام ک اگ درس نخونم هیچی در انتظارم نیس یبار طلاق گرفتم

بخدا تو موقعیتی ام ک اگ درس نخونم هیچی در انتظارم نیس یبار طلاق گرفتم

خب دیگه پس انگیزه لازمو داری برای درس خوندن پس بیخودی وقتتو با گوشی تلف نکن بشین حسابی برنامه ریزی کن که بخونی رتبه برتر تجربیو دیدی میگفت روزی ۱۳ ساعت درس میخوندم در روز،همونو الگوی خودت قرار بده اگر اون تونسته پس توام میتونی فقط افکار منفیو حاشیه رو از خودت دور کن مطمئنم که موفق میشی 

خب دیگه پس انگیزه لازمو داری برای درس خوندن پس بیخودی وقتتو با گوشی تلف نکن بشین حسابی برنامه ریزی ک ...

مرسی عزیزمممم امیدوارم خدا ب همه کنه ب منم کمک کنه دستمو بگیره بلندم کنه