2777
2789

8 شهریور کورتاژ کردم

4 روز بعد از کورتاژ خونابه داستم تا اینکه 2 مهر یکم خیلی کم ها در حد پنج دقیقه دل درد پریودی اومد سراغم و لخته دفع کردم گفتم پس پریود شدم ولی دیگه هیچ دردی نداشتم قبلا تا یه روز کامل درد میکشیدم  

به نظرتون پریوده؟چون تقریبا حول و هوش پریودمم بود 

یه هفته بعده کورتاژم سونو دادم بقایا نداشتم دکتر هم بهم قرص دوفامد داده بود تا پریود بشم 

خلاصه قطع نشده طبیعیه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@kamyar0097   الان این تاپیک به چه دردت میخوره و چه ربطی بهت داره که اومدی داخلش؟

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
فقط ۲ روز خونابه داشتین؟کلا پاک بودین که پریود شدین؟

اره عزیزم بعد از کورتاژ ۲ روز خون آبه 

تا ۴۰ روز پاک بودم که پریود بودم تو این ۴۰ روز هرچه سونو میرفتم میگفتن بقایا هست کورتاژ مجدد دکتر گفت تا پریودی صبر میکنیم  اگه نیومد بیوفته باز برو کورتاژ 

اره عزیزم بعد از کورتاژ ۲ روز خون آبه تا ۴۰ روز پاک بودم که پریود بودم تو این ۴۰ روز هرچه سونو میرفت ...

عههههه خوش بحالت 

والا من از روز اول کورتاژ لکه بینی داشتم از روز چهارم خونابه شد تا اینکه ۲ مهر دوبار یه لخته های بزرگی دفع کردم دردم داشتم گفتم پریود شدم 

من سونوی شکمی کردم گفتم بقایا نیست ولی خونریزی داری 

دکترمم گفت طبیعیه اگه قطع نشد از فلان روز دوفامد بخور که منم خوردم و سه روز بعدش فکر کردم پریود شدم ولی هنوز ۱۰ روزه میگذره تموم نشدم و همچنان خونریزی خفیف دارم 

برم سونوی شکمی نشون میده که دیواره رحمم ریزش کرده که بفهمن پریودم؟به نظرتون این میشه؟

بله عزیزم زیاد نیس بگی هی نوار عوض میکنم نه اصلا ولی خب همینکه کلا هست خیلی تو اذیتم یک ماهه اسایش ن ...

یه سونو بده منم یه مدت اینطوری بودم یه آمپول های بود قرمز رنگ اونو دوسه بار زدم قطع شد

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداریم نیست🥺بچه ام تو ۶ هفته پر کشید...دلم نیومد تیکرمو بردارم...🥺😭
یه سونو بده منم یه مدت اینطوری بودم یه آمپول های بود قرمز رنگ اونو دوسه بار زدم قطع شد

فکر کنم کار منم به همین بکشه

از آمپولم خیلی میترسماااا 

عزیزم توام نی نی تو از دست دادی 

درکت میکنم خدا جاشو برات  پر کنه 

بارداریه من پوچ شد کورتاژ کردم شما چطور؟

نیومده که

آنلاین بود تو تاپیک

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
2810