2777
2789
عنوان

بچه ها مادرشوهرم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 53 پست
گوشیتو بذار حالت پرواز بیاد پشت در بمونه جهنم چقدر دل رحمی بابا😑تو که گفتی نیا حقشه بمونه پشت در

به خدا دیدی هرچی کشیدم ازدل رحمیمه الان بلندشدم یه جارو زدم چنان جا بچم درد میکنه نگران شدم دکترم بابت دردم گفت استراحت کن

چقدر ازش میترسی بابا بره همه جا بگه به درک توام بدترشو بگو خودت مهمی یا حرف مردم؟

خودم والا تازه چهارجا که گله میکنم همه پشتشن نه اینجا غریبم بعد خانوم‌میاد میشینه میگه مگه چیت کردم تواین حرفوزدی ناراحت شدم پیش دستی میکنه یک سیاست کثیفی داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا دیدی هرچی کشیدم ازدل رحمیمه الان بلندشدم یه جارو زدم چنان جا بچم درد میکنه نگران شدم دکترم با ...

دیگه نظری ندارم پس تو که کار خودتو میکنی اخر 

پس موفق باشی♥

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
حرف زدم باهاش میگه بخواد بیاد من روم نمیشه بگم نیا و این حرفا ای خواهر تموم این راهارو رفتم این خونو ...

پس ریلکس باش دیگه

مشاوره هم که نمیشه بردشون، هیچی

اومد رها کن خودتو

ریلکس

اذیت نکن خودتو

رو جنین تاثیر میذاره

من یه دوست دارم ، زایمان که کرد وای مادرشوهر و دو تا جاری هاش اومدن از روز اول خونش که ما تا ۴۰ روز اینجاییم..

دوستم پامیشد براشون آشپزی میکرد، بشور بساب

تا یه روز روز سوم چهارم زایمان قاطی کرد براشون گفت پاشید برید توروخدا، حال من خوب نیست، برید خونه هاتون ، من به تنهایی و ارامش نیاز دارم

گاهی باید گفت

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
پس واقعا بی شخصیته نیازی نیست باهاش تعارف کنی بذار بره پشتت حرف بزنه. بذار بگه عروسم بده فکر آرامش خ ...

واقعا دیگه دربرابرشون کم اوردم خوبی کردم بی محلی کردم رفت و امدو کم کردم درست بشو نیستن

پس ریلکس باش دیگهمشاوره هم که نمیشه بردشون، هیچیاومد رها کن خودتوریلکساذیت نکن خودتورو جنین تاثیر می ...

مگر دیگه رک بردارم همینو بزنم و بعدم برم خونه مادرم چون میدونم زهرشو بدتر میریزه روم و شوهرمو به علیهم میکنه

مگر دیگه رک بردارم همینو بزنم و بعدم برم خونه مادرم چون میدونم زهرشو بدتر میریزه روم و شوهرمو به علی ...

وای نه خدانکنه

نگو نگو

چی کنیم پس

فعلا تحمل کن ببینیم

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁