2777
2789
عنوان

بچه ها مادرشوهرم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 53 پست
شوهرم شبا چهارصبح میاد خونه نیست تااون موقع بگو اخه تو از پریروز مارو دیدی میخای بیای چکار ریختن برا ...

برای فضولی میاد حوصله اش سر میره دیگه زنیکه بیکار 

کلا تنهایی راهش نده 

ولی درمان این فقط یه دعوای حسابیه داد و بیداد و اینا

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی مشکل کجاست الان جلوشون رو نگیری بچت که دنیا بیاد وقت وبی وقت وبدون درنطر گرفتن شرایط شما که ...

همسرم نمیتونه خودم چجوری برخورد کنم ؟واقعا از پریروز تا دیشب پیششون بودیما بابا دیدیمون دیگه اومدنت براچیه

یه بار خونه بودم خواستم درو باز نکنم پشت دری هم زده بودم اینقدر در زد خستم کرد دیدم کلید انداخت نتون ...

کلا راه های ارتباطی رو باهاش ببند 

کلیدتون و چرا داره فتنه😶قفل و هم عوض کنید 

همسرم نمیتونه خودم چجوری برخورد کنم ؟واقعا از پریروز تا دیشب پیششون بودیما بابا دیدیمون دیگه اومدنت ...

نمیگم همیشه ولی در مواردی که اطرافیان اصلا متوجه نیستن وآرامش رو سلب میکنن کمی بی محلی جوابه 

حرص نخور فقط درو باز نکن ایفون و خاموش کن هر دفعه هم پرسیدن بگو خواب بودم متوجه نشدم یا حموم بودم قط ...

ازبس بدویارم هیچی روم تاثیر نداره دارم میمیرم دیگه

برای فضولی میاد حوصله اش سر میره دیگه زنیکه بیکار کلا تنهایی راهش نده ولی درمان این فقط یه دعوای حسا ...

خونش روستاس مام خونه شهراوناییم نمیشه این موقع شب بیادو پشت دربمونه کلید داره پشت دری هم بزنی میسوزونه گوشیتو بس زنگ میزنه که باز کن

خونش روستاس مام خونه شهراوناییم نمیشه این موقع شب بیادو پشت دربمونه کلید داره پشت دری هم بزنی میسوزو ...

گوشیتو بذار حالت پرواز 

بیاد پشت در بمونه جهنم چقدر دل رحمی بابا😑تو که گفتی نیا حقشه بمونه پشت در

نمیگم همیشه ولی در مواردی که اطرافیان اصلا متوجه نیستن وآرامش رو سلب میکنن کمی بی محلی جوابه

اینقدر بهشون بی محلی کردم رفتن پشتم هزارتا حرف زدن و ازلج من بدتر کردن

اینقدر بهشون بی محلی کردم رفتن پشتم هزارتا حرف زدن و ازلج من بدتر کردن

چقدر ازش میترسی بابا بره همه جا بگه به درک توام بدترشو بگو 

خودت مهمی یا حرف مردم؟ 

2810