2777
2789
عنوان

بچه ها مادرشوهرم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 53 پست

ب نظرم اگه شرایط واقعا اینجوره، به همسرتون بگید

بگید با مادرت صحبت کن، من دوست دارم تنها باشم

بگو مادرت گاهی آش و سوپ و خورشت بپزه، زنگ بزنه تو برو برام بیار

خودش نیاد چون نمیتونم پذیرایی کنم ازش

فقط همسرتون میتونن مدیریت کنن ،طوری ک ب کسی برنخوره

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه تنهایی درو باز نکن

اگه شوهرت خونه اس  برو تو اتاقت درو قفل کن به شوهرتم بگو بهش بگه خوابی 

چندبار این کارارو کنی دست از سرت برمیداره

تو باید مراقب باشی خدای نکرده بچه چیزیش بشه میکوبه تو سر خودت میگه عرضه نداشتی بچه نگه داری

اه زنیکه کثافط مرض

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
بگو مادر جون همه مثل شما نیستن وتوان بدنشون در یه حد نیست من اگه قرار بود همه کارامو بکنم که به اومد ...

واقعا نمیفهمه من حاضرم نیاد پیشم به خدا اینقدر حالم بده دوس ندارم کسی بیاد واذیت شه چون واقعا همش حالت تهوع و بالا اوردن خیلی بدویارم هیچیم نمیتونم درست کنم

به شوهرت بگو مامانت زحمت میکشه میاد ولی من حالم بده دلم میخواد بخوابم.زشت میشه جلوی مهمون.یه جوری که ...

گفتم اینارو میگه اون میاد چکار توداره بخواب ومن واقعا خوشم نمیاد میاد اینجا همش فضولی میکنه بچشم کل اینجارو میریزه بهم و میرن جمع هم نمیکنن

واقعا نمیفهمه من حاضرم نیاد پیشم به خدا اینقدر حالم بده دوس ندارم کسی بیاد واذیت شه چون واقعا همش حا ...

از اعصابه ها

مادرمم سر من اینجوری بود 😑

جمع کن چندماه برو خونه مامانت اگه اونجا راحتی

میدونی مشکل کجاست الان جلوشون رو نگیری  بچت که دنیا بیاد وقت وبی وقت وبدون درنطر گرفتن شرایط شما  که خب شاید بچش دیر خوابیده، الان استراحت میکنن یا کار داره  میخان بیان و اونموقع خیلی بیشتر اذیت میشی 

به همسرت بگو ایشون نتونست خودت یه جوری متوجهشون کن 

ب نظرم اگه شرایط واقعا اینجوره، به همسرتون بگیدبگید با مادرت صحبت کن، من دوست دارم تنها باشمبگو مادر ...

حرف زدم باهاش میگه بخواد بیاد من روم نمیشه بگم نیا و این حرفا ای خواهر تموم این راهارو رفتم این خونواده به غیر همسرم دیگه دق دادن منو

اگه تنهایی درو باز نکناگه شوهرت خونه اس برو تو اتاقت درو قفل کن به شوهرتم بگو بهش بگه خوابی چندبار ...

شوهرم شبا چهارصبح میاد خونه نیست تااون موقع بگو اخه تو از پریروز مارو دیدی میخای بیای چکار ریختن برات؟

اگه تنهایی درو باز نکناگه شوهرت خونه اس برو تو اتاقت درو قفل کن به شوهرتم بگو بهش بگه خوابی چندبار ...

یه بار خونه بودم خواستم درو باز نکنم پشت دری هم زده بودم اینقدر در زد خستم کرد دیدم کلید انداخت نتونست باز کنه گوشیمو یکسره کرد زنگ زنگ زنگ اخر خودمو زدم خواب رفتم خوابالود دروباز کردم

شوهرم شبا چهارصبح میاد خونه نیست تااون موقع بگو اخه تو از پریروز مارو دیدی میخای بیای چکار ریختن برا ...

حرص نخور فقط درو باز نکن ایفون و خاموش کن 

هر دفعه هم پرسیدن بگو خواب بودم متوجه نشدم یا حموم بودم 

قطره زنجبیل برای تهوع خیلی خوبه یه تحقیق بکن اگه برات ضرر نداره مصرف کن 

2810