2777
2789
تو دعوای آخری که گفتی حرفهای سنگین و بد رد بدل نکردید ؟

ن ولی دعوامون خیلی جدی بود من کاری ک دوست نداشت رو‌انجام داده بودم خیلی ازم‌دلخورشده بود

ولی دیگ‌بعد اون دعوا هیچی خوب‌نشد انگار

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی چی گفت مشکل چی بود نگرانمون کردی حداقل خبر خوب هم بده😂

بهش گفتم عزیزم  ی چی بگم بهت 

نوشت جانم 

گفتم چیزی شده جندروزه تو خونه اونطور ک‌همیشه بودی نیستی نگار از چیزی دلخوری 

اگ‌از دست من دلخوری بهم بگو

گفت مه چیزی نیست من خوبیم گفتم ولی من اینطثر حس نمیکنم 

گفت من خوبم ولی تو همش یااخم‌داری یا هی غر میزنی

گفتم من میبینم تو‌اخم داری دلخوری منم بی حوصله میشم اخم‌میکنم 

گفت من‌برعکس‌حس‌میکنم‌میبینم‌تو‌اخمو‌اخمو‌میشم😂😂

گفتم‌ من فکر‌کردم مشکل بزرگی ک پس اوکی بیا امشب اومدی ن تو اخم کنی ن من گفت باشه

گفتم‌دسوت دارم گفن منم عزیزم😂😂😂

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بهش گفتم عزیزم ی چی بگم بهت نوشت جانم گفتم چیزی شده جندروزه تو خونه اونطور ک‌همیشه بودی نیستی نگار ...

خداروشکر عزیزم تو هم حساس نشو کلا نباید ب مردا نشون بدی حساسی چون ممکنه شیطنت کنن بیشتر حس شما رو تحریک کنن عزیزم 😍تبریک میگم 

خداروشکر عزیزم تو هم حساس نشو کلا نباید ب مردا نشون بدی حساسی چون ممکنه شیطنت کنن بیشتر حس شما رو تح ...

ممنون 

نمیدونم والا خیلی رفتارش بد شده و عوض شده منم بخاطر حرفایی ک یدفعه میزنه دلم میشکنه قهر میکنم اینهفته راحت روزی دوبار قهر شدم بخاطر حرفاش

ببینم واقعا اوکی میشه یا م