2777
2789
عنوان

مهد برای دختر یکساله

91 بازدید | 8 پست

سلام خانم های شهرکردی لطفا بیاین 

من تازه اومدم شهرکرد و به دختر یکساله دارم کسی هم نیست نگهداری کنه مهد عالی می‌شناسید تو شهرکرد که بچه زیر دو سال نگهداری کنن

خیلی کوچیکه

خودت شاغلی؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیتونی بزاریش پیش خواهرت يا کسیمن سرکار میرم دخترمو میزارم پیش خواهرم

هیچ کسی رو اینجا ندارم فقط خودمو شوهرم هستیم که اونم کارمنده 

دخترم خیلی هم وابسته اس نمیمونه پیش هیچکس 

کلافه شدم 

آره منم یه چند جا رفتم دلم خالی شد هزار تا فکر و خیال اومد تو سرم بچم زبون بسته اس

تو شهر ما ی خانومی برای بچش پرستار گرفته میاد خونش از بچش مراقبت میکنه...اما تو خونه دوربین مدار بسته کار گذاشته...عزیزم خیلی سخته بخوای بچه رو مهد بزاری یا بسپاری به کسی....من پیش دبستانی درس میدادم،بخاطر بچهام دیگه نرفتم...تو مهد دنیا،دنیا پول میگیرن ولی رسیدگی صفره ..بچه دستشو به همه جا میزنه بعد میکنه تو دهنش هیچکس هیچی نمیگه،هیچکاری نمیکنه...فقط با گوشیهاشون مشغولن....دیدم که میگم...دخترامو پیش دبستانی هم نزاشتم..ولی چون دخترم ی تایمی برای کنکور میخوند پارسال مجبور شدم پسرم رو پیش ۲ بفرستم....افتضاح بود ،افتضاح...بچه ی ۲ ساله مامانش معلم،گذاشته بودن تو حیاط،رو زمین.بچه دستاشو به زمین می‌مالید.. بچهای بزرگتر بدو،بدو میکردن.بهشون گفتم این بچه رو از اینجا بردارین،امکان داره بچهای دیگه بیفتن روش.گفتن آره امروز آوردیم بیرون..امروز یکی از مربیها نیومده.....کاملا از سرشون میکنن

تو شهر ما ی خانومی برای بچش پرستار گرفته میاد خونش از بچش مراقبت میکنه...اما تو خونه دوربین مدار بست ...

خدایا شکرت مرخصی گرفتم 

آخیش چقدر خوشحالم از این تصمیم