2777
2789

خب دوستان من تا چند روز دیگه دانشجوی ترم اولی  حساب میشم و خب دوازده سال بکوب درس خوندم و روابط اجتماعی خیلی کم بوده والان میخواد از همون روز اول ارتباط قوی داشته باشم و دوست پیدا کنم واقعا دیگه نمیخوام اینقدر تنها باشم به اندازه کافی درس خوندم الانم میخوام همراه با درس بهم خوش بگذره چطور رفتار کنم ؟؟چه جوری باشم؟؟ لطفا قشنگ راهنمايي کنید ممنون

صبح میشه این شب 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت باش

نمیخواد جور خاصی باشی

یه مدت بگذره دوست پیدا میکنی

ولی خواهشا با کسی صمیمی نشو. با همه دوست باش ولی دیگه قاطی نشو خیلی باهاشون. بیرون برو ولی نیا مسائل شخصی و درد و دلاتو بگو براشون. سطحی نگه دار ارتباط رو

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

منم دوران مدرسه زیاد دوست و اینا نداشتم.رابطم با چند نفر محدود بود فقط.ولی خب جو دانشگاه کلا یه جوریه که خود به خود همه با هم دوستن و گرم میگیرن و اینا.

شاعر میگه :لا تقسوا علی أنثی إلا فی عناقها…به زن سخت نگیریدمگر به هنگام در آغوش کشیدنش :))
منم دوران مدرسه زیاد دوست و اینا نداشتم.رابطم با چند نفر محدود بود فقط.ولی خب جو دانشگاه کلا یه جوری ...

خب خداروشکر 

۳ سال تو سمی ترین فضای دبیرستان درس خوندم مدرسه نمونه دولتی خشک دیگه چیزی به افسرده شدنم نمونده‌

صبح میشه این شب 🌱