2777
2789
عنوان

بچه های فامیل با دخترم بازی نمیکنن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 65 پست

خواهر منم تو خونه شوهرش راهشو جدا کرده بل شوهرش دیگه کم میرن

دوما دخترتون رو درک میکنم من خودمم اینطوری بودم از حسودیشون حتی الانم به من حسادت میکنن ولی باز هم مهربونیم دوست دارم نه برای این فامیل کثافت البته دختر خاله های من با اینکه با ۳۰ تا ۴۳ سالشون به منننن حسادت میکن میدونین چرا چون افراد مهربون مادر و پدربزرگ رو جذب خودشون میکنن و باعث حسادت دیگران من .

سوما دخترتون اینطوری بزرگ شه بچه ها اذیت کنن چون این تکه فکر میکنه تقصیر کار خودشه و در هر صورت

بهتره پیش بچه ها و فامیل رو مخ نبریش 

یکی هست میگه آدم که به درجات بالا میرسه تنها تر میشه دخترتون خیلی سریع داره به درمان بالا میره خوب نیست با این بچه های عقده ای بازی کنه  

خواهر منم تو خونه شوهرش راهشو جدا کرده بل شوهرش دیگه کم میرندوما دخترتون رو درک میکنم من خودمم اینطو ...

اگه بتونید مثل خواهر من راهتون رو از مادر شوهرتون جدا کنید یا سعی کنید زود مستقل بشید هم برای خودتون خوبه هم بچه تون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت با بچه ها مهربونی و بازی کن تا دخترت هم وارد کنن . راهش همینه . مثلا بگو منم مامان بازی بعد ب دخترت هم نقش بده . یا اسم و فامیل بعد از دخترت هم کمک بگیر . روی روابطشان با دخترت تاثیر داره . مهمه ک الان خودت کنارش باشی

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
حتما یچیزی میدونم ک میگم دیگه.خودم بارها ازشون شنیدم.دخترم بین نوه ها تک دختره.از نوزادی همه سلنا سل ...

هم ازشون کوچیک تره هم دختره بقیه پسر معلومه بازیش نمیدن

ضمن اینکه بشین تا دختر رو خانواده های ایرانی بیشتر از پسر بخوان😆

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

2805
هم ازشون کوچیک تره هم دختره بقیه پسر معلومه بازیش نمیدنضمن اینکه بشین تا دختر رو خانواده های ایرانی ...

چ طرز فکر مسمومی داری.خواهشا دیگه ریپلی نزن

واگذارت کردم ب خدا تا گرفتار همچین موقعیتی بشی

خواهر منم تو خونه شوهرش راهشو جدا کرده بل شوهرش دیگه کم میرندوما دخترتون رو درک میکنم من خودمم اینطو ...

ینی اشکالی نداره ازین آدمای رو مخ دورش کنم؟جایی خوندم ک باید بچرو وارد جمع کنی تا کنار بیاد.اما دختر من خیلی عصبی میشه این اخلاقارو میبینه

یه تو راهی دارم

الهیییی پس از تنهایی درمیاد🥰

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

انشاالله.فقطم بخاطر دخترم باردار شدم.گفتم حده اقل در آینده تنها نباشه.خداکنه اینم دخمل باشه دخترم از ...

خیلی کارخوبی کردین تنهایی واقعا سخته حداقل یه همدمی داره در آینده 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بچه همسنش نداریم تو فامیل.سمت خودمونم ک یه دخار آبجی دارم ۳ سالشه ک اونام قطع رابطه هستن.بچم همش تنه ...

ناراحت نباش خودم با دختر عمم هم سن بودیم یه مقدار که بازی میکردیم قهر میکردیم دنیای بچه ها همینه قهر و اشتی

انشاالله.فقطم بخاطر دخترم باردار شدم.گفتم حده اقل در آینده تنها نباشه.خداکنه اینم دخمل باشه دخترم از ...

الان خوندم اون بچه ها پسرن خب دیگه مشخص شد الان من خودم پسر دارم اصلا دوس نداره با دخترا بازی کنه دخترا هم همینطورن با پسرا بازی نمیکنن 

ولی چه خوب که بارداری انشالله نی نیت سالم بغل بگیری منم چون پسرم خیلی تنها بود دومی اوردم خودش خیلی دوس داش نی نیم پسر باشه همونم شد 

الان خوندم اون بچه ها پسرن خب دیگه مشخص شد الان من خودم پسر دارم اصلا دوس نداره با دخترا بازی کنه دخ ...

اره عزیزم همشون پسرن.طفلکم تنهاس از بچگی.امیدوارم بچه دوم بتونه حاله من و دخترمو خوب کنه

2810