2777
2789

شنیدم باید سر پستونک رو برید دیگه نمیخورن 

من چقدر تلاش کردم پسرم پستونک نگرفت تاالان ک سه ماهشه 

توی ماشین دوست داره درحال مکیدن باشه اگر پستونک نباشه ک روانی میشم اونم دستمو میزارم روش وگرنه توف میکنه بیرون

پستونک باعث آرامش کودک میشه و از مرگ خاموش جلوگیری می‌کنه 

من پسرم تا یکسالگی پستونک می‌گرفت همه میگفتن ترک عادت خیلی سخته و یه روز پستونکو ازش گرفتم و وانمود کردم که گم شده فردای اون روز پسرم هر کاری کردم پستونک نگرفت بدش میومد انگار نه انگار 24ساعت قبل یه سره تو دهنش بود😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چجوری بگیرم؟خودت دادی؟ میشه تا ۴ ماهگی بدم بعد ندم؟

من نی نی ندارم ولی زیاد با زنداییم در ارتباطم که اون نی نی

داره. تا سه ماهگی بخاطر رفلاکس معده و خواب بهش میداد

بعد دیگه گذاشت کنار و بهش نداد. چون کوچولو بود دیگه

یادش نموند و خیلی بهش وابسته نبود

هرچقد بزرگتر بشن سخت تر میشه

کم کم مدت زمان پستونک خوردنشو کم کن

مرحله آخرم که دیگه کلا بزار کنار

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
واقعا کاش یکسالگی ترک میکرد میدادم میترسم ترک نکنه تا دوسال دوسندارم

میتونی قطره تلخ که برای ترک عادت انگشت خوردن بچه هاست از دارو خونه بگیری بزنی روش بدش میاد دیگه نمیخوره 

این سوراخ کردن پستونک همیشه جواب نمیده پسر من توشو با تف پر میکرد بازم می‌گرفت 😂😂😂😑

چجوری بگیرم؟خودت دادی؟ میشه تا ۴ ماهگی بدم بعد ندم؟

اگه نمیخوای بدی از الان دیگه نده چون هرچی بزرگترشه وابستگی بیشتر میشه ترک دادنش سختتر

فروش تابلو ماه‌ ترند شده انواع سایز بانور آفتابی ومهتابی تو فقط انتخاب کن نمونه ش پروفایلم🤩😍🤩
میتونی قطره تلخ که برای ترک عادت انگشت خوردن بچه هاست از دارو خونه بگیری بزنی روش بدش میاد دیگه نمیخ ...

چ آتیش پاره ای بوده

فروش تابلو ماه‌ ترند شده انواع سایز بانور آفتابی ومهتابی تو فقط انتخاب کن نمونه ش پروفایلم🤩😍🤩
چ آتیش پاره ای بوده

اووو کجا شو دیدی تازگیا دارم از مای بیبی می‌گیرمش نیم ساعت تو دستشویی می‌مونیم 

ی ساعت هم باید باهاش بحث کنم که دیگه نمیتونیم همش اون تو باشیم تا یادش می‌ره باز باید برگردیم تو دستشویی 😂😂😂این چرخه ادامه داره😑😂

اووو کجا شو دیدی تازگیا دارم از مای بیبی می‌گیرمش نیم ساعت تو دستشویی می‌مونیم ی ساعت هم باید باهاش ...

خخخخخخ....خدا برات نگهداره هزارتا بشه واست الهی