2777
2789
عنوان

پرستیژ کدوم پزشک بیشتره❓

278 بازدید | 13 پست

۱. پزشکی که مطب داره و درامد نسبتا بهتری داره

۲. پزشکی که مطب نداره و حالا حالاها نمیتونه بزنه هیئت علمی هست و درامد نسبتا پایینتر

هردو یک رشته یکسان (مثلا جراحی عمومی) و تا یک مقطع یکسان خوندن (مثلا رزیدنتی یا فلو)

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

به نظرم کلا پزشکی حتی دانشجو عمومی هم پرستیژ بالای داره 

موفق باشی قشنگم

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم پرولاکتین و تسترون گاهی وقتا میره بالا ویتامین c/zinkمنیزیم و اهن هم پایین ریزش مو دارم و پوستم جوش لک جای جوش هم داره 10کیلو هم وزن کم دارم ارتودنسی و عمل بینی و لیزر و فشیال هم تازگی انجام دادم اگه توی تاپیک درمان مشکلات بود خوش حال میشم تگم کنید 

یکسان هستن از نگاه من

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون رشته هاشون یکیه به نظرم تفاوت زیادی ندارن باهم

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

مطب

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

همسر منم عشق اتندی و تدریسه ولی من کاملا مخالفم

چون میدونم کلی از زندگیمون عقب میفتیم

ولی برای خانوم فرق داره اگر میگفتی برای خانوم میپرسی حتما میگفتم که پرستیژ ۲ بیشتره🥰

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
چون رشته هاشون یکیه به نظرم تفاوت زیادی ندارن باهم

از الان که زوده واسه تصمیم گیری ولی یه مدته که دارم بهش فکر میکنم سرمایه گذاری کنم واسه اتندی

حماقت محضه میدونم هم فشار کاری هم بیگاری هم درامد به شدت پایین با رزیدنت فرق زیادی ندارن ولی یکی از استادامون یه چیزی گفت که خیلی منو به فکر فرو برد

گفت توی ۲ سالی که اتند بود بیشتر از ۴ سال رزیدنتیش یاد گرفته و مثلا اگر مطب زده بود توی سیستم دولتی نبود این قدر تجربه بدست نمیاورد

عینا همین جمله رو به کار برد گفت اومد اتند بشه که به دانشجو درس بده برعکس شد خودش شد یه دانشجو که از بقیه یاد گرفت

همسر منم عشق اتندی و تدریسه ولی من کاملا مخالفمچون میدونم کلی از زندگیمون عقب میفتیمولی برای خانوم ف ...

کار اتند خیلی سنگینتره و درامد پایین تر 

بعید میدونم به عنوان خانم مناسب تر از مطب باشه