2777
2789

برای لابیاپلاستی دکتر میخواستم برم.شوهرم پیش ننش بوده من زنگ زدم ب شوهر گفتم فردا وقت داری بریم دکتر بعد شوهرم گف چ دکتری منم گفتم برای لابیا مادرشوهرم از شوهرم پرسیده چ دکتری شوهرم گفته زنان.بعد مادرشوهرم گیر داده ک برای چی میخواد بره شوهر گفته ی عمل هس باز مادرشوهر گفته چ عملی شوهرم جوابش رو نداده الکی گفته نمیدونم.بعد مادرشوهرم گفته میرم از زنت می پرسم.جواب مادرشوهرم رو چی بدم ک یکم محترمانه باشه ولی یکم بسوزه‌

والا مامان خودم الان خبر ندادم باز ب این شغال بگم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای حالا تو اون پیش مامانش بود نمیگفتی بهش.‌‌‌.. دیگه ولت نمیکنه که... میخوای بگی عمل میکنم؟ بگو برا ...

اصلا میخوام کلا نگم برای چی میخوام برم...ی جورایی میخوام بگم کار دارم....

🤣🤣آقا جان من چی بگم...یکم مودبانه باشه و یکم بسوزونه

مجبور نیستی بگی جانم بگو یه مسئله شخصیه یه لبخند نا ملیحم هم بزن والا تو شور‌ت آدمم سر میکشن

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

بگو لوبیا میدونی چیه؟ میخوام اونو ببرم بدوزم به دهن تو

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
مجبور نیستی بگی جانم بگو یه مسئله شخصیه یه لبخند نا ملیحم هم بزن والا تو شور‌ت آدمم سر میکشن

دقیقا.بهش میگم کار دارم میخوام برم دکتر گیر داد میگم ی چیز خصوصی هس اگ میخواستم میگفتم

الکی بگو یہ جوشی چیزی دارم دکتر مخواد تو مطب برام لیزر کنہ

فرذا میگه زیگیل داشت  

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
دقیقا.بهش میگم کار دارم میخوام برم دکتر گیر داد میگم ی چیز خصوصی هس اگ میخواستم میگفتم

تموم شد رفت حقیقتا هم ربطی نداره بهش

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی