2777
2789
عنوان

تفسیر نوار قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 44 پست

یه سوال شما هم وقتی نشستین میخای بلند بشی یا اول صبا ا از خواب بیدار میشی تپش قلب داری؟ چه مواقعی بیشتر تاکی کاردی رو حس میکنی

میشه برای سلامتیم صلوات یا حمد بخونین دارم با بیماریا دست و پنجه نرم میکنم ممنونم ازتون🥲❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آسپرین ۱۰۰ هست اگه اشتباه نکنم فقط مواقعی که درد دارم هرروز نیست توی تست ورزشم هم PVC ثبت شده هم psv ...

راستی هولتر هم بستی؟

میشه برای سلامتیم صلوات یا حمد بخونین دارم با بیماریا دست و پنجه نرم میکنم ممنونم ازتون🥲❤
یه سوال شما هم وقتی نشستین میخای بلند بشی یا اول صبا ا از خواب بیدار میشی تپش قلب داری؟ چه مواقعی بی ...

برای من لزوما زمان خاصی رخ نمی‌ده... تو تایم استراحت، نشستن، بلند شدن، راه رفتن... خیلی زمان مشخصی نداره

نوار بهداشتی معطر دیگه چه کوفتیه؟!انگار وسط جنگ تیر خوردی؛ یکی بیاد گلاب بپاشه روت😂 می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 
راستی هولتر هم بستی؟

نه عزیزم فعلا دارن پاسم می‌دن طرف های دیگه... یعنی حرف هیچ کدوم از دکترا باهم اشتراک نداره من بدونم چی کار کنم :)

نوار بهداشتی معطر دیگه چه کوفتیه؟!انگار وسط جنگ تیر خوردی؛ یکی بیاد گلاب بپاشه روت😂 می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 
نه عزیزم فعلا دارن پاسم می‌دن طرف های دیگه... یعنی حرف هیچ کدوم از دکترا باهم اشتراک نداره من بدونم ...

من هولتر ۲۴ ساعته بستم تو ۲۴ ساعت ضربان قلبمو ثبت کردن آریتمی هم نشون داد

من هولتر ۲۴ ساعته بستم تو ۲۴ ساعت ضربان قلبمو ثبت کردن آریتمی هم نشون داد

من نوار و اکو و تست ورزش دادم و نتیجه هر کدوم رو به نحو متفاوتی تفسیر می‌کنن...

ی دکتر می‌گه باید اسکن هسته‌ای انجام بدی به نظر مشکلات فیزیولوژیکی بیشتری داری که پیدا نیست، 

یکی گفت باید آنژیو کنی ممکنه گرفتی عروق باشه،

یکی گفت باید سیتی آنژیوی عروق کرونری انجام بدی به نظر میاد آنومالی و نابهنجاری عروق کرونری داری، 

یکی گفت هولتر ریتم ببند چون تو تست ورزشت PVC زیاد داری... 

نمی‌دونم چی کار کنم؛ نظر هیچ پزشکی با اون یکی هماهنگ نیست و طبیعتاً من نمی‌تونم همه این کارها رو انجام بدم... 

تنها چیزی که سرش توافق داشتن این بود که باید از فشار کاریم کنم و دز دارو ببرم بالا 

من نوار و اکو و تست ورزش دادم و نتیجه هر کدوم رو به نحو متفاوتی تفسیر می‌کنن... ی دکتر می‌گه باید اس ...

واقعا چرا هر کدوم یچی میگن

عزیزم استرس برا ما خیلی بده باید کنترلش کنیم، ایشالله هم شما هم من وضمون بهتر بشه و بتونیم راحت زندگی کنیم

واقعا چرا هر کدوم یچی میگنعزیزم استرس برا ما خیلی بده باید کنترلش کنیم، ایشالله هم شما هم من وضمون ب ...

ان شاءالله عزیزم 

الان دکتر آخرم گفته دچار حمله شدی! 

ان شاءالله عزیزم الان دکتر آخرم گفته دچار حمله شدی!

حمله؟ مگه چجوری بودی چه علائمی داشتی؟

عزیزم تو زندگیت استرس یا ناراحتی یا نگرانی چیزی وجود داره؟

حمله؟ مگه چجوری بودی چه علائمی داشتی؟عزیزم تو زندگیت استرس یا ناراحتی یا نگرانی چیزی وجود داره؟

بله گفتن حمله جدی آریتمی بوده... با ضربان بالا و درد شدید از حال رفتم 

بله عزیزم اون تایم بسیار تحت فشار بودم 

بله گفتن حمله جدی آریتمی بوده... با ضربان بالا و درد شدید از حال رفتم بله عزیزم اون تایم بسیار تحت ف ...

عزیزم🥲ایشالله زندگیامون پر آرامش بشه ، من روزایی ک درد دارم ب کل حال اون روزم گرفتس جسم رو روح اثر میزاره روح رو جسم امیدوارم خدا خودش همه چیزو واسمون درست کنم منم با این بیماری خیلی خیلی نگران آیندم مخصوصا اینکه تو فامیل درجه یکمون هم عواقب آربتمی ک همون سکته قلبی و مغزی هست رو با چشم دیدم چقد جلو چشمم عذاب میکشید خیلی نگرانم بابت ابن قضیه ک آینده چی میشه

عزیزم🥲ایشالله زندگیامون پر آرامش بشه ، من روزایی ک درد دارم ب کل حال اون روزم گرفتس جسم رو روح اثر ...

می‌فهمم....

من نگران نیستم فقط تقریبا تمام فعالیت‌هامو تحت تاثیر قرار داده، سرکار خیلی اذیت می‌شم، تو رانندگی، موقع خواب، موقع راه رفتن... 

نگران نیستم ولی دارم اذیت میشم 

ان شاءالله چیزی نمی‌شه عزیز ❤️ 

سلام عزیزم شما بهترید؟ منم آریتمی و تاکی کاردی دارم و خیلی نگران این بیماری هستم علائمم خیلی اذیتم م ...

دوست داشتین درخواست دوستیی بدین لینک گروه قلبی بفرستم ایتا

به حکمتش دل بسپار(خدا)