2777
2789
عنوان

تفسیر نوار قلب

180 بازدید | 44 پست

کسی هست بتونه نوار قلبم رو تفسیر کنه؟🥲 برای دکترم فرستادم هنوز جواب نداده...

نوار بهداشتی معطر دیگه چه کوفتیه؟!انگار وسط جنگ تیر خوردی؛ یکی بیاد گلاب بپاشه روت😂 می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 
شما اریتمی قلبی داری؟..تو امضاتون نوشتین

بله عزیزم 

نوار بهداشتی معطر دیگه چه کوفتیه؟!انگار وسط جنگ تیر خوردی؛ یکی بیاد گلاب بپاشه روت😂 می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم

چجوری هستی؟من اینجوری بودم که ضربانم خیلی نامنظم بود مثلا دوتا میزد یکی نمیزد..اکو هم رفته بودم گفتن مشکلی نیست..یه مدت قرص امیودارون خوردم خوب شدم..یه دکتر دیگه رفتم گفت امیودارون قرص خطرناک وپر عارضه ایه وقتی اکوی قلبت سالمه لازم نیست بخوری..بجاش سعی کن استرستو کنترل کنی..

شما علت اریتمی چی بود؟مشکل دریچه داری؟

چو نیست چاره، زِ بیچارگی صبور شدم... 
چجوری هستی؟من اینجوری بودم که ضربانم خیلی نامنظم بود مثلا دوتا میزد یکی نمیزد..اکو هم رفته بودم گفتن ...

بله من هم تاکی‌کاردی داشتم ضربانم بسیار بسیار بالا می‌رفت هم افتادگی دریچه میترال داشتم. بیزوپرولول می‌خوردم و می‌خورم منتهی این چند وقته حالم بدتر شده بودم رفتم دوباره نوار گرفتم 

بله من هم تاکی‌کاردی داشتم ضربانم بسیار بسیار بالا می‌رفت هم افتادگی دریچه میترال داشتم. بیزوپرولول ...

نه من مشکل دریچه نداشتم ضربانمم خیلی بالا نمیرفت فقط خیلی نامنظم میزد قشنگ خودم احساس میکردم که یکی در میون میزنه. این قرص امیودارون خیلی کمکم کرد.. انشالله توام زود بهتر میشی..من دوستمم مثل تو بود اون رفت رگشو سوزوندن خوب شد

چو نیست چاره، زِ بیچارگی صبور شدم... 
نه من مشکل دریچه نداشتم ضربانمم خیلی بالا نمیرفت فقط خیلی نامنظم میزد قشنگ خودم احساس میکردم که یکی ...

ممنونم ❤️

ببخشید یه سوال دیگه دارم.. تو اکوی قلب مشخص شد که افتادگی دریچه دارین؟ یا سی تی اسکنی جایی رفتین؟؟

تو اکو مشخص شد عزیزم 

سلام عزیزم شما بهترید؟ منم آریتمی و تاکی کاردی دارم و خیلی نگران این بیماری هستم علائمم خیلی اذیتم میکنن 

میشه برای سلامتیم صلوات یا حمد بخونین دارم با بیماریا دست و پنجه نرم میکنم ممنونم ازتون🥲❤
سلام عزیزم شما بهترید؟ منم آریتمی و تاکی کاردی دارم و خیلی نگران این بیماری هستم علائمم خیلی اذیتم م ...

سلام عزیزم

بهتر که... چه عرض کنم... سر می‌کنم 

قرص می‌خورم و ادامه می‌دم... همین امروز مجدد دُز داروم رو زیاد کرد دکتر؛ فردا مجددا باید برای نوار برم 

ی پله بالا رفتن ساده باعث می‌شه تمام بدن من تبدیل به قلب بشه و درد بپیچه تو وجودم 

شما تشخیص نوع آریتمی رو گرفتید؟ داروی خاصی مصرف می‌کنید؟ 

سلام عزیزمبهتر که... چه عرض کنم... سر می‌کنم قرص می‌خورم و ادامه می‌دم... همین امروز مجدد دُز داروم ...

چند سالتونه عزیزم ، چند وقته دچار آریتمی شدین 

چه.داروهایی و با چه دوزی میخوری 

آریتمیتون از چه نوعه؟

میشه برای سلامتیم صلوات یا حمد بخونین دارم با بیماریا دست و پنجه نرم میکنم ممنونم ازتون🥲❤
سلام عزیزمبهتر که... چه عرض کنم... سر می‌کنم قرص می‌خورم و ادامه می‌دم... همین امروز مجدد دُز داروم ...

من تاکی کاردی و آریتمی pvc فک میکنم اسمش باشه دارم در حال مصرف قرص کنکور ولی همچنان وقتی غذا میخورم   صب ها ک بیدار میشم و وقتی تغییر وضعیت از حالت نشسته میخام بلند شم قلبم خیلی تند میزنه ، یکم میخام پیاده روی کنم پشت شونم و دست چپم درد میگیره

این بیماری درمان نداره ینی؟ من واسه بعدن ک بخام بچه دار شم نگرانم اگه اینجوری باشم چطوری میشه باردار شد با این وضع

چند سالتونه عزیزم ، چند وقته دچار آریتمی شدین چه.داروهایی و با چه دوزی میخوری آریتمیتون از چه نوعه؟

۲۱ سالمه 

از بچگی داشتم ولی چهارساله متوجه شدم 

کنکور ۵ می‌خورم 

چون افتادگی دریچه میترال هم دارم امروز بابت شرایطی که تکرع می‌کنم دکتر آسپرین هم تجویز کردن برای زمان درد 

من تاکی کاردی و آریتمی pvc فک میکنم اسمش باشه دارم در حال مصرف قرص کنکور ولی همچنان وقتی غذا میخورم ...

ای خدا..

نه تا جایی که می‌دونم درمان نداره مگر ی سری از انواعش که قابلیت سوزاندن داشته باشه